Aanbieding Efteling: 1 nacht en 1 dag gratis

11 sep 2017
Efteling Loonsche Land, vakantiehuisjes

efteling-nu-boeken

Heb je altijd al eens bij De Efteling willen overnachten? Maak dan nu gebruik van een mooie aanbieding van De Efteling: 1 dag en nacht gratis bij je verblijf in het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land! Boeken kan tot en met 13 oktober.

3 nachten voor de prijs van 2
Met deze Efteling aanbieding ontvang je bij een verblijf van drie nachten, één nacht helemaal gratis! Dat zijn dus drie nachten voor de prijs van twee. De aanbieding is geldig op aankomsten tussen 15 september 2017 en 8 februari 2018. De aanbieding is ook geldig op geselecteerde dagen tijdens de schoolvakanties. Gedurende je verblijf bij De Efteling heb je onbeperkt toegang tot het pretpark.

Kies zelf je accommodatie
De 1 dag en 1 nacht gratis aanbieding van De Efteling geldt voor alle Efteling accommodaties. Kies dus zelf wat het beste bij je past. Kies je voor de sfeer van het Efteling Hotel of ben je ben benieuwd naar het nieuwste vakantiepark Efteling Loonsche Land? En in de comfortabele vakantiehuisjes en appartementen van Efteling Bosrijk is het altijd genieten voor het hele gezin. Bij een verblijf in een hotelkamer is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen bij de prijs.

Winter Efteling
Van 13 november tot 31 januari is het weer Winter Efteling. Het pretpark is tijdens deze maanden extra gezellig met versiering, verlichting en winters entertainment. En wat is er dan gezelliger dan een paar nachten blijven slapen zodat je elke avond van de sprookjesachtige sfeer kunt genieten. Boek nu voor 13 oktober je verblijf bij De Efteling en profiteer ook tijdens de Winter Efteling van de 1 dag en 1 nacht gratis actie.

 

Aanbieding Efteling – 1 nacht en 1 dag gratis

Korting: 1 nacht en 1 dag gratis (Boek voor 13 oktober)
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Efteling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.