Korting tot wel 60% op arrangementen van Vakantiepark Slagharen

22 sep 2017
raccoon-lodge-vakantiepark-slagharen-randy-en-rosie

Nu boeken - Attractiepark Slagharen

Profiteer alleen dit weekend van hoge kortingen op een weekend Vakantie- en Attractiepark Slagharen. Wanneer je dit weekend nog boekt ontvang je tot maar liefst 60% korting op je verblijf in september of oktober (aanbieding ook geldig tijdens de herfstvakantie).

Vakantiepark Slagharen Herfstspecial aanbieding
Wanneer je een verblijf van drie dagen/twee nachten in september of oktober in Vakantiepark Slagharen boekt ontvang je hoge kortingen tot wel 60%. Zo verblijf je al in een vakantiehuisje type Hacienda vanaf 99 euro per accommodatie! Deze prijs is inclusief onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen en het bijbehorende waterpark (deels overdekt) Aqua Mexicana. Deze aanbieding is alleen online te boeken en alleen dit weekend (tot en met maandag 25 september). Wees er dus snel bij om van deze scherpe aanbieding te profiteren. De aanbieding is ook geldig tijdens de herfstvakantie en op accommodatie type Nevada.

Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen is een pretpark geschikt voor de hele familie. Je vindt er meer dan 30 verschillende attracties en shows. Hou je van water dan ben je in het bijbehorende waterpark Aqua Mexicana aan het goede adres. De Main Street is een gezellige straat vol winkels en diverse thema restaurants. Vanaf 5 oktober start in Attractiepark Slagharen ook weer de bijzondere show Miracle of Lights: een unieke lichtjesparade met special effects zoals fonteinen en lasers en danseressen en acrobaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.