Vroegboek aanbieding Disneyland Parijs

23 jul 2017
Disneyland Parijs 25 jaar

Nu boeken - Disneyland Parijs

Ben je van plan om in het najaar of in 2018 Disneyland Parijs te bezoeken? Profiteer dan nu van deze vroegboek aanbieding waar je tot 2 dagen en 2 nachten gratis krijgt. Deze aanbieding is ook geldig tijdens schoolvakanties.

Winter vroegboek korting: boeken voor 2 oktober
Tijdens het najaar en de winter kun je voordelig een langer verblijf bij Disneyland Parijs boeken. In de periode van 1 november 2017 tot en met 20 maart 2018 krijg je op een verblijf van minimaal 4 dagen/3 nachten 1 nacht gratis en op langere verblijven zelfs 2 nachten (behalve in de kerstvakantie, dan is de aanbieding 1 nacht gratis). Zo wordt het wel heel voordelig om een of twee dagen extra te blijven! Boek voor 2 oktober om van deze actie te profiteren.

Lente/zomer 2018 vroegboek korting: boeken voor 11 oktober
Ook tijdens de lente/zomer van 2018 (tot en met 30 september) is deze aanbieding geldig. Wanneer je boekt voor 11 oktober krijg je tot 2 dagen en 2 nachten helemaal gratis. Dit geldt ook voor de meivakantie en zomervakantie van 2018! Je kunt uiteraard zelf kiezen in welke van de mooi gethematiseerde Disneyland Parijs hotels je wilt verblijven. Onbeperkt entree tijdens elke dag van je verblijf (ook aankomst- en vertrekdag) tot beide pretparken van Disneyland Parijs is bij de prijs van je verblijf inbegrepen.

Disneyland Parijs 25e verjaardag
Kijk voor de precieze aanbieding op de datum van jouw keuze op de website van Disneyland Parijs. TIP: De prijzen liggen meestal lager als je doordeweeks (zondag tot en met donderdag) aankomt. Dit jaar bestaat Disneyland Parijs 25 jaar en dat wordt groots gevierd met extra shows en entertainment. Zorg als je dat mee wilt beleven dat je nog dit jaar gaat!

 

Disneyland Parijs aanbieding

Reisduur: 1 of 2 nachten gratis
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Verblijf: Diverse Disney Hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.