Hotels bij Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen - Fogg's Attractiepark Slagharen - Hotel Restaurant De Bokkepruik, slaapkamer 1 Attractiepark Slagharen - Hotel Hardenberg, exterieur 2

Op deze pagina staat een overzicht van verschillende hotels bij Attractiepark Slagharen. In de omliggende plaatsen, waaronder Hardenberg, zijn verschillende hotels te vinden vanuit waar je in enkele minuten met de auto naar Attractiepark Slagharen rijdt. Verblijf je liever in een vakantiepark? Dan heb je in de buurt van Attractiepark Slagharen echt alle keus! Bij dit pretpark hoort ook Vakantiepark Slagharen met een groot aantal vakantiehuisjes direct naast of zelfs in het pretpark. In de omgeving van Attractiepark Slagharen ligt verder nog vakantiepark PonyparkCity, Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs Sandur. Voor kampeerliefhebbers met kinderen is de Sprookjescamping een aanrader.

Vanuit een hotel bij Attractiepark Slagharen zijn er ook veel mogelijkheden voor andere leuke uitstapjes met het hele gezin. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Zwolle of Wildlands. Ook de pretpark Plopsa Indoor Coevoorden is dichtbij.Booking.com

 

Attractiepark Slagharen - Hotel Hardenberg, exterieur 2

Op 8 kilometer afstand van Attractiepark Slagharen ligt dit gezellige driesterren familiehotel. Hotel Hardenberg ligt net buiten het centrum van Hardenberg in een groene omgeving en is zeer geschikt voor gezinnen. Hotel Hardenberg beschikt over een tuin, terras en twee restaurants. De bistro ..

Hotel Restaurant De Bokkepruik – Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen - Hotel Restaurant De Bokkepruik, slaapkamer 1

In het leuke centrum van Hardenberg ligt Hotel Restaurant De Bokkepruik. Het station van Hardenberg ligt op loopafstand. Attractiepark Slagharen vind je op een kleine 7 kilometer afstand. Dit driesterren hotel is gevestigd in een voormalige boerderij en koetshuis. Hierdoor en door de smaakvol..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.