Hotels bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Goofy Disneyland Parijs - Dream Castle Hotel, exterieur 3 Disneyland Parijs - Kyriad Hotel, slaapkamer 2 Disneyland Parijs - Magic Circus Hotel, exterieur 1

Vind hier een overzicht van verschillende hotels bij Disneyland Parijs. Disneyland Parijs heeft uiteraard zelf een groot aanbod officiële hotels op loopafstand van de pretparken, maar een verblijf in een van de hotels in de omgeving van Disneyland® Parijs kan ook een goede en voordelige keus zijn. Een aantal hotels bij Disneyland Parijs is ook gethematiseerd in een stijl die de kinderen zeker zal aanspreken. Vanuit sommige hotels bij Disneyland Parijs rijdt er ook regelmatig een shuttle bus in ongeveer 10 minuten naar de ingang van het pretpark. Verblijf je toch liever in een officieel Disneyland Parijs hotel kijk dan op deze pagina.

Als je overnacht in een hotel bij Disneyland Parijs kun je je bezoek aan het pretpark eenvoudig combineren met de beroemde wereldstad Parijs. Je hoeft alleen maar de gratis shuttle bus naar Disneyland Parijs te nemen en daar gebruik te maken van de directe metroverbinding naar het centrum. Ook het outlet winkelcentrum Val d’Europe ligt dichtbij de meeste hotels bij Disneyland Parijs.Booking.com

Magic Circus Hotel – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Magic Circus Hotel, exterieur 1

Het viersterren Magic Circus Hotel ligt op ongeveer 10 minuten rijden van de twee Disneyland Parijs pretparken. Het Magic Circus Hotel heeft een moderne uitstraling en de kamers zijn ingericht in een vrolijk circusthema en hebben veelal mooi uitzicht op de tuin of het meer. Er rijdt een grat..

Dream Castle Hotel – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Dream Castle Hotel, exterieur 3

Het mooie viersterren Dream Castle Hotel is ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs. Je komt al helemaal in de stemming door de sprookjesachtige uitstraling van dit hotel: een echt kasteel met torentjes en een prachtige tuin. Er rijdt een gratis shuttle bus die je in ong..

Explorers Hotel – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Explorers Hotel

Het Explorers Hotel ligt op slechts 2 kilometer afstand van Disneyland Parijs. Er rijdt ook een gratis shuttlebus. Het Explorers Hotel heeft een aantal bijzonderheden waaronder een unieke 6D bioscoop waar je kunt genieten van films in 3D beeld, op interactieve stoelen en met wind-, licht- en ..

Hotel Kyriad – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Kyriad Hotel, exterieur

Hotel Kyriad bij Disneyland Parijs is een handige en voordelige uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan de twee pretparken van Disneyland Parijs. De gratis shuttle bus brengt je in minder dan 10 minuten vlakbij de ingang van de pretparken. Bovendien rijdt er ook een shuttle bus naar het het..

Radisson Blu Hotel – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Radisson Blu, exterieur 1

Het stijlvolle viersterren Radisson Blu Hotel ligt op de golfbaan van Disneyland Parijs en op slechts 10 minuten rijden van het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De kamers kijken uit op de golfbaan of de natuurlijke omgeving. Het Radisson Blu Hotel heeft twee restaurants waar o..

Hipark Residence Serris – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - Hipark Serris, exterieur 1

Het Hipark Residence aparthotel ligt op 1,5 kilometer van Disneyland Parijs. Er rijdt ook een gratis shuttle bus naar de twee pretparken van Disneyland Parijs. Het Hipark Residence aparthotel beschikt over een buitenzwembad, sauna, fitnessruimte en speeltuin en verzorgt dagelijks een continen..

B&B Hotel – Disneyland Parijs

Disneyland Parijs - B&B Hotel, concept art, exterieur 02

Het B&B Hotel is een modern hotel op slechts vier kilometer (10 minuten met de gratis shuttle bus) van de pretparken van Disneyland Parijs. Het B&B Hotel is gebouwd in de stijl van een oud klooster en heeft een sfeervolle Franse uitstraling. Het B&B Hotel is een betaalbare optie m..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.