Campings bij De Efteling

Efteling - Joris en de Draak, onride Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel, zwembad Vakantiepark Droomgaard, luxe chalet

Op deze pagina vind je informatie over campings bij De Efteling. Met het Efteling Hotel Vakantiepark Loonsche Land en vakantiepark Efteling Bosrijk beschikt pretpark De Efteling ook over eigen verblijfsaccommodaties, maar een camping in de buurt van de Efteling biedt ook voordelen. Zo is er op een camping bij De Efteling van alles te beleven! Van zwembaden en speeltuinen tot midgetgolf en een kinderanimatie programma. Vanuit een camping bij de Efteling sta je met de auto binnen enkele minuten voor de ingang van het pretpark. Je kunt ook te voet gaan (2-3 kilometer) en zo de parkeerkosten bij De Efteling besparen. Verblijf je liever in een hotel bij De Efteling kijk dan op deze pagina.

Als je verblijft op een camping bij De Efteling kun je ook heel gemakkelijk de rest van de omgeving verkennen. In het naastgelegen natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen kom je helemaal tot rust tijdens een wandel- of fietstocht. De steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn perfect om een dagje te winkelen of om lekker uit eten te gaan. Verder vind je op ongeveer 20 minuten rijden ook Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

 

Camping Droomgaard Kaatsheuvel – Efteling

Vakantiepark Droomgaard, buiten zwembad

Voor kampeerliefhebbers liggen er verschillende campings in de omgeving van de Efteling, waaronder camping Droomgaard Kaatsheuvel. Deze camping ligt in een landelijke omgeving, maar ook dichtbij de Efteling: slechts een paar minuten met de auto en ook te voet is het park in 20-25 minuten (2,5..