Vakantieparken bij De Efteling

Efteling - Sprookjesboom Efteling - Efteling Bosrijk, Boshuys Efteling - Vakantiepark Katjeskelder, zwembad

Met het schitterende Efteling Bosrijk beschikt pretpark De Efteling over een eigen vakantiepark, maar in de omgeving van De Efteling vind je ook een aantal andere vakantieparken die geschikt zijn voor een gezellig verblijf. Op deze pagina vind je een overzicht van vakantieparken bij De Efteling die op maximaal een half uur rijden liggen.   Vooral wanneer je met een groter gezelschap zoals je gezin, familie of vriendengroep een vakantie bij De Efteling doorbrengt, kan een vakantiepark de ideale manier zijn. Op een vakantiepark bij De Efteling verblijf je doorgaans in ruime en comfortabel ingerichte bungalows of vakantiewoningen. Door de aanwezigheid van meerdere slaapkamers en soms zelfs twee badkamers is er voor iedereen voldoende ruimte en privacy. Een ander voordeel van een vakantiewoning ten opzichte van een hotel is dat je zelf kunt koken in de uitgebreide keuken en dus niet elke avond uit eten hoeft. Ook kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die de vakantieparken bij De Efteling te bieden hebben. En bovendien maak je vanuit een vakantiepark bij De Efteling ook eenvoudig uitstapjes in de omgeving. In natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen maak je mooie wandel- en fietstochten. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Brabantse steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Verblijf je toch liever in een hotel? Kijk dan op de pagina van het Efteling hotel of hotels bij De Efteling voor een handig overzicht van hotels in de omgeving van het pretpark. Kampeerliefhebbers kunnen ook een kijkje nemen bij de campings bij De Efteling. Boek je liever een compleet Efteling arrangement kijk dan op deze pagina.Booking.com

 

Efteling Bosrijk – Efteling

Efteling - Efteling Bosrijk, Poorthuys en Zandkasteel

Het schitterende vakantiepark Efteling Bosrijk ligt midden in de bossen en op ongeveer 10 minuten lopen (afhankelijk van de ligging van je vakantiehuis) van de ingang van de Efteling. Er rijdt ook een treintje om de gasten van Bosrijk bij de ingang van het pretpark af te zette. Direct na de ..

 

Vakantiepark Loonsche Land – Efteling

Vakantiepark Loonsche Land - Vakantiepark Efteling, bomen

Vlak naast pretpark de Efteling ligt het in 2017 geopende vakantiepark Het Loonsche Land. Dit vakantiepark midden in de natuur is na Efteling Bosrijk het tweede vakantiepark van het pretpark. De ligging van het vakantiepark Loonsche Land wordt optimaal, op sle..

 

Vakantiepark De Katjeskelder – Efteling

Efteling - Vakantiepark Katjeskelder, vakantiehuisjes

Vakantiepark Roompot Bungalowpark De Katjeskelder in Oosterhout ligt midden in de Brabantse natuur en op ongeveer 20 minuten rijden van De Efteling. Door de bosrijke omgeving kom je hier helemaal tot rust. Als gast van het vakantiepark kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die Roompot..

 

Vakantiepark Droomgaard Kaatsheuvel – Efteling

Vakantiepark Droomgaard, buiten zwembad

Voor kampeerliefhebbers liggen er verschillende vakantieparken en campings in de omgeving van de Efteling, waaronder camping en vakantiepark Droomgaard Kaatsheuvel. Dit vakantiepark ligt in een landelijke omgeving, maar ook dichtbij de Efteling: slechts een paar minuten met de auto en ook te voet is het park in 20-25 minuten (2,5..

 

Vakantiepark Duinlust Kaatsheuvel – Efteling

Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel, zwembad

Voor kampeerliefhebbers liggen er verschillende vakantieparken en campings in de omgeving van de Efteling, waaronder camping en vakantiepark Duinlust Kaatsheuvel. Dit vakantiepark is mooi en rustig gelegen met natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen letterlijk om de hoek. De Efteling is slechts een paar minuten met de auto en o..

Vakantiepark Beekse Bergen – Efteling

Vakantiepark Beekse Bergen, Safaripark 02

In Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg, ligt Vakantiepark Beekse Bergen. Voor wie op zoek is naar een bijzonder en betaalbaar verblijf vlakbij pretpark de Efteling is dit een uitstekende keuze. De Efteling ligt op ongeveer 20 minuten rij afstand van Vakantiepark Beekse Bergen en is dus gemakkelijk ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.