Busreis Europa Park

Europa Park - Busreis Europa Park, bus Europa Park - Busreis Europa Park, gezin Europa Park - Busreis Europa Park, kinderattracties Europa Park - Busreis Europa Park, houten achtbaan Europa Park - Busreis Europa Park, splash

Een busreis Europa Park zit in het aanbod van verschillende erkende Nederlandse reisaanbieders. Europa Park is het grootste pretpark van Duitsland met meer dan 100 attracties, diverse restaurants, shows en hotels. Een meerdaags bezoek aan Europa Park is dan ook zeker aan te raden. Overnachten kan in een van de Europa Park hotels maar ook in een hotel in de omgeving van Europa Park. Met een busreis Europa Park overnacht je doorgaans in een comfortabel hotel vlakbij Europa Park. Een busreis Europa Park heeft verschillende voordelen. Zo kom je bijvoorbeeld ondanks de lange reisdag uitgerust bij het pretpark aan. Door de combinatie van vervoer, accommodatie en entreekaarten voor het pretpark kan een busreis Europa Park bovendien een voordelige optie zijn.

Aanbieders van busreis Europa Park

 

Busreis Europa Park Effeweg.nl

Effeweg.nl biedt een 4-daagse busreis Europa Park aan. Op dag 1 vertrekt de bus vanuit Nederland richting Europa Park in de zuid Duitse plaats Rust. Er zijn in Nederland diverse opstap plaatsen waaronder bijvoorbeeld Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Lelystad, Eindhoven, Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle, Enschede, Dordrecht en Arnhem. Kijk op de website van Effeweg.nl voor alle overige opstap plaatsen. Naar verwachting komt de bus in de loop van de middag aan bij het hotel in Duitsland waar je comfortabele kamer voor je klaar staat. Je verblijft bij de Effeweg.nl busreis Europa Park in een driesterren hotel in het Zwarte Woud. Op dag 2 en 3 is er alle tijd om alle attracties, shows, winkeltjes en restaurants van Europa Park te bezoeken. Een dagelijks ontbijtbuffet en het vervoer met de bus van het hotel naar Europa Park en ’s avonds weer terug zijn inbegrepen. Op de laatste dag zal na het ontbijt aan de terugreis richting Nederland begonnen worden. Eenmaal aangekomen in Nederland kun je optioneel deelnemen aan een afscheidsdiner. Reizen met Effeweg.nl is veilig en vertrouwd doordat deze organisatie is aangesloten bij ANVR en SGR.

Reis en verblijf Busreis Europa Park Effeweg.nl

 • Inclusief drie overnachtingen in een driesterren hotel vlakbij Europa Park
 • Inclusief drie keer ontbijt in het hotel
 • Inclusief twee dagen toegang tot Europa Park
 • Inclusief transfer tussen het hotel en Europa Park
 • Inclusief vervoer in een comfortabele touringcar van Nederland naar Europa Park in Duitsland
 • Inclusief begeleiding van de chauffeur die ook fungeert als reisleider
 • Exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds
 • Het afscheidsdiner in Nederland is optioneel

 

Busreis Europa Park – 4 dagen

Reisduur: 4 dagen
Vervoer: Busreis
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Effeweg

 

 

Busreis Europa Park Kras

Ook Kras heeft een 4-daagse busreis Europa Park in haar assortiment in combinatie met een bezoek aan de mooie stad Straatsburg. Je kunt er echter ook voor kiezen om twee dagen in Europa Park te besteden. Op dag 1 kun je vanuit meer dan 50 verschillende opstap plaatsen in Nederland de busreis naar Europa Park beginnen. Voorbeelden van opstap plaatsen zijn Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Doetinchem, Ede, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo en Maastricht. Kijk voor een overzicht van alle opstap plaatsen op de website van Kras. Vervolgens komt de bus aan het eind van de middag aan bij het hotel in Straatsburg waar je optioneel op eigen gelegenheid de stad vast kunt gaan verkennen. Op dag 2 brengt de bus van Kras je naar Europa Park om een dag lang te genieten van alle attracties en shows. Op dag 3 maak je een keuze tussen een bezoek aan de mooie stad Straatsburg of een tweede dag in Europa Park (entreeticket voor de tweede dag los bij te boeken). Op de laatste dag begint na het ontbijt de terugreis richting Nederland weer. Je boekt veilig en vertrouwd een busreis Europa Park bij Kras aangezien deze reisaanbieder aangesloten is bij ANVR en SGR.

Reis en verblijf Busreis Europa Park Kras

 • Inclusief drie overnachtingen in een driesterren hotel in Straatsburg
 • Inclusief drie keer ontbijt in het hotel
 • Inclusief een dag toegang tot Europa Park (entreekaart voor twee dag los bij te boeken)
 • Inclusief transfer tussen het hotel en Europa Park en tussen het hotel en het centrum van Straatsburg
 • Inclusief vervoer in een moderne touringcar van Nederland naar Europa Park in Duitsland
 • Inclusief begeleiding door een ervaren chauffeur
 • Exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds

 

Busreis Europa Park – 4 dagen

Reisduur:4 dagen
Vervoer: Busreis
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Kras

 

 

Busreis Europa Park De Jong Intra Vakanties

Met De Jong Intra Vakanties kun je op geselecteerde dagen in het voorjaar, de zomer en het najaar met de bus naar Europa Park. Een goede optie als je het grootste pretpark in Duitsland graag een of meerdere dagen wilt bezoeken, maar niet zelf zo ver wilt rijden. De Jong Intra biedt een 4-daagse Europa Park busreis aan en heeft diverse opstapplaatsen door heel Nederland. Vanuit de centrale verzamelplaats vertrekt de bus richting Europa Park. Bij De Jong Intra Vakanties reis je met een luxe touringcar met comfortabele verstelbare stoelen, een toilet, een koelkast en koffie- en theefaciliteiten aan boord. De eerste dag van de Europa Park busreis van De Jong Intra kom je tegen de avond aan bij je gezellige hotel. Hier rust je een nacht goed uit en kun je ’s ochtends gebruik maken van een ontbijtbuffet. De tweede dag staat het bezoek aan Europa Park op het programma. De bus brengt je hier naar toe. Je hoeft je bij deze De Jong Intra Vakanties Europa Park busreis ook niet te haasten in het pretpark. Want op de derde dag van de reis bezoek je Europa Park gewoon weer! Pas op dag vier wordt de terugreis naar Nederland ingezet. Elke avond brengt de bus je weer netjes terug naar je hotel om daar bij te komen van de lange dag. Beide dagen entree tot Europa Park zijn bij de prijs van de reis inbegrepen.

 

Busreis Europa Park – 4 dagen

Reisduur: 4 dagen
Vervoer: Busreis
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: De Jong Intra

 

14 comments on “Busreis Europa Park

 1. trudie van deijl zei op :

  Is er een mogelijk om in Maastricht op te stappen. Wij zijn met 6 personen en 1 kind. m
  Bij voorbaat dank voor reactie. mvgr. Trudie van Deijl

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste Trudie,

   Helaas is er voor de busreis naar Europa Park geen opstap mogelijkheid in Maastricht.

   Vanuit Maastricht is de opstapplaats in Eindhoven het beste.

   Ik hoop dat jullie toch de mogelijkheid hebben om aan de busreis naar Europa Park deel te kunnen nemen.

      
  • Admin - Bjorn zei op :

   Kras Reizen is een nieuwe aanbieder voor een busreis naar Europa Park. Maastricht is wel een opstapplaats van Kras Reizen. Het is dus vanaf nu mogelijk om vanaf Maastricht met de bus naar Europa Park te reizen.

      
 2. Hallo,

  Wij wonen in Malle België. Breda is niet zo ver maar hebben jullie mss nog een halte dichterbij de grens?

  Mvg

  Nancy

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste Nancy,

   Hartelijk dank voor uw reactie. Alle opstap plaatsen voor de busreis naar Europa Park zijn in Nederland. De opstap plaatsen die het dichtste bij België liggen zijn in de steden: Breda, Tilburg en Eindhoven.

      
 3. m groot zei op :

  waarom geen busreis naar phantasialand??

     
 4. m groot zei op :

  En waar staat de busreis naar europapark? Er staat dat die niet door gaat???

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   De busreizen naar Europa Park zijn voor het seizoen 2015 geheel vol.
   In het nieuwe seizoen kunt je op deze pagina weer de beste aanbiedingen vinden.

      
 5. Ik zie dat deze reis nu geannuleerd is,is het mogelijk dat hij volgend jaar wel weer gaat,

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste Elly,

   Volgend jaar zijn er weer voldoende datums beschikbaar voor een busreis naar Europa Park. Deze zijn meestal rond februari weer te reserveren. Tevens zijn we aan het kijken of er nog een extra aanbieder met busreizen naar Europa Park toegevoegd kan worden! Houd dus deze pagina in de gaten.

      
 6. als ik op de site effeweg kijk dan staat er alleen datums in de zomer maar ik wil graag naar de winter europapark gaat er ook een bus in de winter naar europapark? zo nee hoe moet ik er dan komen ik heb geen rijbewijs en geen auto? ik wil er graag heen.of zijn die al vol geboekt? groetjes laura

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste Laura,

   Een busreis Europa Park gaat inderdaad alleen in de zomer, helaas niet in de winter. Er zijn naast Effeweg ook geen andere aanbieders van busreizen naar Europa Park. Misschien dat er familie of een kennis is met rijbewijs en auto die mee wilt naar Europa Park. Anders blijft alleen de optie over om in de zomer met de bus naar Europa Park te gaan.

   Misschien is het nog een optie om Phantasialand in de winter te bezoeken? Er gaan treinen vanuit Nederland naar Phantasialand. Voor meer informatie kijk dan eens op onderstaande link.
   http://www.pretparkreizen.nl/phantasialand/