Europa Park Hotels

Europa Park - Hotel Bell Rock, zwembad Slider - Europa Park, Hotel Colosseo Slider - Europa Park, Hotel Castillo Alcazar Slider - Europa Park, Hotel El Andaluz Slider - Europa Park, Santa Isabell

Europa Park in Rust, Duitsland, heeft vijf Europa Park hotels. Al deze hotels zijn zeer rijk en divers gethematiseerd en voorzien van veel faciliteiten en luxe. De Europa Park hotels hebben allemaal hun eigen restaurant(s) en als gast van een hotel kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten van de andere hotels. Een voordeel van overnachten in een van de Europa Park hotels is dat je ’s ochtends al eerder een deel van het pretpark in mag via een speciale ingang voor hotelgasten. Deze ingang ligt in het Spaanse themagedeelte van Europa Park wat direct naast de Europa Park hotels ligt. In dit themagedeelte zijn dan al enkele attracties speciaal voor hotelgasten eerder geopend, waardoor je de drukte daar alvast voor bent. Vanuit de Europa Park hotels is het slechts een paar minuten wandelen naar het pretpark. Ideaal ook om eens tussen de middag even rustig bij te komen op je hotelkamer of wat te eten en te drinken in een restaurant of bar van een van de hotels. Alle Europa Park hotels hebben naast de standaardkamers ook enkele suites. Verblijf je liever in een hotel in de omgeving van Europa Park kijk dan hier voor een overzicht van hotels bij Europa Park.Booking.com

 

Europa Park Hotel Colosseo

Dit prachtige viersterren hotel is geheel in Italiaanse sferen gebouwd. De kamers van Hotel Colosseo liggen in een vijf verdiepingen hoog gebouw rondom een centraal plein (Piazza) met enkele restaurants, terrassen en een bar. Aan de rand van dit centrale plein staat een replica van een boog van het beroemde Colosseum in Rome. Onder deze boog bevinden zich ook enkele wellness faciliteiten waar je als gast van het hotel gebruik van kunt maken. Binnen in de lobby bevinden zich nog een souvenirshop, de receptie en een ijscafe met echt Italiaans ijs. Hotel Colosseo heeft een eigen buitenzwembad en de beschikking over 350 kamers. Hiermee is het het grootse hotel van Europa Park.

Hotel Colosseo – Europa Park

Europa Park - Hotel Colosseo, exterieur

Hotel Colosseo is een luxe viersterren hotel in Italiaanse stijl vlak naast de speciale ingang voor hotelgasten van pretpark Europa Park. Het hele hotel ademt een luxe en mediterrane sfeer. Er staat zelfs een unieke replica van het Colosseum en een prachtige Romeinse fontein. Hotel Colosseo b..

 

Europa Park Hotel Bell Rock

In de zomer van 2012 opende Europa Park dit luxe viersterren hotel dat de stijl van het historische New England als thema heeft. Het hotel heeft 225 zeer ruime kamers, een buiten- en binnenzwembad, wellness en drie restaurants. Een van deze restaurants, Ammolite, is te vinden op de begane grond in de vuurtoren en heeft in 2013 als eerste restaurant bij een attractiepark ter wereld een Michelin-ster ontvangen. In novermber 2014 kwam hier zelfs een tweede ster bij. Hotel Bell Rock ligt het verste af van de speciale ingang van Europa Park voor hotelgasten, via een brug over een watertje loop je door Hotel Colosseo naar deze ingang.

Hotel Bell Rock – Europa Park

Europa Park - Hotel Bell Rock, vooraanzicht

Het viersterren Hotel Bell Rock is een van de meest luxe en mooie hotels van Europa Park. Het ademt de sfeer van New England (USA) en het maritieme thema vind je terug in allerlei details. Hotel Bell Rock ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen van Europa Park (speciale ingang voor hotelgasten). ..

 

Europa Park Hotel El Andaluz

Het eerste hotel van de Europa Park Hotels dat opende was in 1995 Hotel El Andaluz. Europa Park was in die jaren zo gegroeid met het aantal attracties en shows dat er met Hotel El Andaluz de mogelijkheid werd geboden om een meerdaags verblijf te reserveren bij Europa Park. Hotel El Andaluz ligt direct tegen het Spaanse themagebied van het pretpark en in die stijl is dit hotel dan ook ingericht. Dit Europa Park hotel heeft 192 gethematiseerde kamers, een buitenzwembad, wellness faciliteiten, meerdere resaturants en een bar waar je na je dag in Europa Park nog even lekker een drankje kunt drinken. Vanuit het hotel is het slechts een paar minuten wandelen naar de speciale ingang van Europa Park voor hotelgasten.

Hotel El Andaluz – Europa Park

Europa Park - Europa Park Hotel El Andaluz, exterieur

In het viersterren hotel El Andaluz waan je je echt in Spanje. Van de grote ontvangsthal met kroonlucht tot vele Andalusische elementen in de hotelkamers, aan alle details is gedacht! Het hotel ligt op een steenworp afstand van de speciale ingang voor hotelgasten van Europa Park. Je wandelt h..

 

Europa Park Hotel Castillo Alcazar

Naast hotel El Andaluz ligt dit prachtige hotel, ontworpen en gebouwd als een Spaans kasteel uit de Middeleeuwen. Het viersterren Hotel Castillo Alcazar heeft 120  kamers en is na Hotel Santa Isabel het kleinste van alle Europa Park Hotels wat zorgt voor een heel knusse en extra sfeervolle uitstraling. Doordat het grenst aan het Europa Park Hotel El Andaluz is het eenvoudig mogelijk om ook van alle faciliteiten van dat hotel gebruik te maken. Direct naast Hotel Castillo Alcazar ligt de speciale ingang voor hotelgasten naar het Spaanse themagedeelte van Europa Park, zodat je gemakkelijk en snel het pretpark in en uit kunt gaan.

Hotel Castillo Alcazar – Europa Park

Europa Park - Hotel Castillo Alcazar, exterieur

Hotel Castillo Alcazar doet direct denken aan een Middeleeuws Spaans kasteel. Kinderen zullen zich echte ridders en prinsessen voelen in dit rijk gethematiseerde hotel dat slechts op 5 minuten loopafstand van Europa Park ligt (speciale ingang voor hotelgasten). Hotel Castillo Alcazar heeft ee..

 

Europa Park Hotel Santa Isabel

Naast Europa Park Hotel El Andaluz en tegen het Portugese themagedeelte van Europa Park aan ligt het sfeervolle viersterren Europa Park Hotel Santa Isabel. Het hotel, gethematiseerd als een Portugees klooster, opende in 2007 voor het eerst haar deuren en beschikt over ‘slechts’ 290 bedden en is hiermee het kleinste hotel van de Europa Park Hotels. Ben je dus naast de gezellige drukte van het pretpark op zoek naar een rustig hotel om lekker tot rust te kunnen komen is dit een perfecte keuze. De kamerindeling van Hotel Santa Isabel is vaak voor maximaal zes personen.

Hotel Santa Isabel – Europa Park

Europa Park - Hotel Santa Isabel, exterieur 1

Het viersterren Hotel Santa Isabel lijkt op een prachtig Portugees klooster. Het ligt naast Hotel El Andaluz en vanuit Hotel Santa Isabel is het slechts enkele minuten lopen naar de speciale ingang voor hotelgasten van Europa Park. Het hotel heeft een sfeervolle, oude uitstraling, maar biedt ..

 

Europa Park Hotel Kronasar

In 2019 opent er een luxe en mooi nieuw hotel bij Europa Park. Hotel Kronasar ligt straks iets verder van het pretpark af maar wel op loopafstand van het nieuw te openen Rulantica Waterpark van Europa Park

Hotel Kronasar – Europa Park

Europa Park - Hotel Kornasar

In Hotel Kronasar kun je vanaf 2019 als echte avonturiers overnachten in Scandinavische stijl. Hotel Kronasar moet een natuurhistorisch museum voorstellen met overal bijzondere vondsten. Het Scandinavische thema vind je terug in alles: van de lobby tot de restaurants tot de sfeervolle hotelka..