Hotels bij Europa Park

Europa Park - Busreis Europa Park, achtbaan Europa Park - Hotel am Park, exterieur 2 Europa Park - R&J Hotel, slaapkamer 4 Europa Park - Hotel Andante, Rust, exterieur

Op deze pagina vind je een selectie uit het aanbod van hotels bij Europa Park. Het pretpark heeft een aantal eigen mooi gethematiseerde Europa Park hotels, maar ook een verblijf in een van de hotels in de omgeving van Europa Park kan een leuke en vooral voordelige optie zijn. Europa Park ligt in het Duitse plaatsje Rust, wat bijna volledig uit hotels en pensions bestaat. Vanuit een hotel bij Europa Park is het vaak maar enkele minuten lopen naar de ingang van het pretpark. De meeste hotels bij Europa Park worden gerund door families en hebben daardoor een vriendelijke en traditionele uitstraling. Verblijf je toch liever in een officieel Europa Park hotel kijk dan op deze pagina.

De vriendelijke eigenaren van de hotels bij Europa Park maken je graag wegwijs in de omgeving. De mooie omgeving van het Zwarte Woud is zeer geschikt voor wandeltochten. De Duitse steden Freiburg en Straatsburg liggen op ongeveer een half uur rijden van de hotels bij Europa Park. Door de ligging in Zuid Duitsland is een hotel bij Europa Park ook een handige tussenstop op weg naar Oostenrijk/Zwitserland of Italië.Booking.com

 

Hotel am Park – Europa Park

Europa Park - Hotel am Park, exterieur 2

Het sfeervolle en gezellige Hotel am Park ligt letterlijk recht tegenover de ingang van Europa Park. Ideaal dus als je vroeg in het park wil zijn of gedurende de dag een paar uurtjes terug naar het hotel wil om bij te komen. Hotel am Park heeft twee restaurants waar Italiaanse en Duitse gerec..

Pension Sieg – Europa Park

Europa Park - Pension Sieg, exterieur 1

Pension Sieg bij Europa Park biedt een aantal ruime en lichte driesterren appartementen aan en is gemakkelijk gelegen vlakbij de afrit van de snelweg A5. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de ingang van Europa Park vanuit Pension Sieg en ongeveer 10 minuten naar het gezellige centrum van R..

Pension Jager – Europa Park

Europa Park - Pension Jager, exterieur

Pension Jager is een gezinsvriendelijk pension in het centrum van het gezellige plaatstje Rust op slechts 5 minuten lopen van de ingang van Europa Park. De gastvrije eigenaren bieden een persoonlijke service. Elke ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd (met ei, spek, etc vers v..

Hotel Apollon – Europa Park

Europa Park - Hotel Apollon, Rust, exterieur

Het familievriendelijke Hotel Apollon is rustig gelegen op 10 minuten lopen van de ingang van Europa Park en slechts 5 minuten van een aantal winkels in het centrum van het gezellige dorpje Rust. Hotel Apollon beschikt over een restaurant (a la carte), bar en terras. In het restaurant kun je ..

Hotel Rebstock – Europa Park

Europa Park - Hotel Rebstock, exterieur

Het driesterren Hotel Rebstock heeft een gezellige traditioneel Duitse uitstraling en ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de ingang van Europa Park. Hotel Rebstock is gericht op gezinnen: er is onder meer een buitenspeelplaats en een spellenkamer (met tafelvoetbal) binnen. Ook is er een bar,..

R & J Hotel – Europa Park

Europa Park - R&J Hotel, exterieur

Het R & J Hotel is geopend in 2014 en is moderner dan de meeste accommodaties in het plaatsje Rust. Alle kamers zijn verschillend en licht en kleurrijk ingericht. De ingang van Europa Park ligt op ongeveer 10 minuten wandelen van R & J Hotel. Het hotel beschikt zelf niet over een rest..

Hotel Andante – Europa Park

Europa Park - Hotel Andante, Rust, exterieur

Hotel Andante is een zeer kindvriendelijke driesterren hotel en dus uitermate geschikt voor gezinnen. Hotel Andante ligt op slechts 10 minuten lopen van de ingang van Europa Park. Ook vertrekt er van een halte op twee minuten lopen een pendelbus. Hotel Andante beschikt over een verwarm buiten..

Pension Neulen – Europa Park

Europa Park - Pension Neulen, exterieur

Pension Neulen ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van de ingang van Europa Park een biedt een aantal knusse kamers en appartementen. Op een kleine 500 meter afstand ligt de hoofdstraat van het gezellige dorpje Rust met een flinke keus aan restaurants. Pension Neulen serveert elke ochtend..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.