Winter Europa Park

winter-europa-park-monorail Europa Park - Hotel Bell Rock, winter 1

Ook in de winter is Europa Park op diverse dagen geopend! Ga in de kerst vakantie of in de andere winter maanden genieten van alles wat Europa Park te bieden heeft. In Europa Park zie en ervaar je de Europese landen in een dag, en in de winter zijn er allerlei sfeervolle extra’s. In de winter is Europa Park bijvoorbeeld prachtig versierd met kerstbomen, kerstballen en duizenden lichtjes. Diverse winterse activiteiten zoals een schaatsbaan en een skischool maken de beleving compleet. Ook kun je in de Winter Europa Park lekker struinen over de gezellige kerst markt, je te goed doen aan allerlei lekkere winterse hapjes en drankjes of even opwarmen bij een van de vele kampvuren. Op bepaalde dagen in de winter is Europa Park ook ’s avonds geopend. De meeste attracties zijn in de winter gewoon open voor bezoekers, waaronder ook enkele achtbanen (extreme weersomstandigheden uitgesloten). Sommige andere achtbanen en de diverse waterattracties zijn gesloten.

 

Winter Europa Park arrangementen

Verschillende reisaanbieders bieden een Europa Park winter arrangement aan. Een Winter Europa Park arrangement kan goedkoper zijn dan hotel en entreetickets los boeken. Kijk in het aanbod van onderstaande aanbieders om de data te zien waarop je in de winter naar Europa Park kunt.

Reisduur: Alle
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies en Logies met ontbijt
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Aanbieder: Vrij Uit

 

Winter Europa Park – De Vakantiediscounter

Vakantiediscounter.nl heeft op geselecteerde data in de winter Europa Park arrangementen in het aanbod zitten. Je kunt zelf een keuze maken qua hotel en ook ontbijt en je Europa Park entreekaarten zijn bij de prijs inbegrepen.

Reisduur: Diverse dagen
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Verblijf: Diverse hotels

 

 

Winter Europa Park – Goedkope hotels

Als je liever een los hotel bij Europa Park boekt in de winter vergelijk dan goed de prijzen bij onderstaande aanbieders. Je kunt verblijven in een van de luxe officiële Europa Park hotels, maar in de directe omgeving van Europa Park zijn ook veel gezellige kleine hotels en pensions die ook tijdens de winter in Europa Park geopend zijn. De meeste hotels liggen zelfs op loopafstand van het pretpark.

Reisduur: Alle
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Aanbieder: Booking.com

 

Reisduur: Alle
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Aanbieder: Hotelspecials.nl

 

 

Winter Europa Park – Goedkope tickets

Wanneer je geen compleet winter Europa Park arrangement hebt geboekt heb je nog losse entreekaarten nodig voor Europa Park. Onderstaande aanbieders hebben soms aanbiedingen en acties om goedkoop Europa Park entreekaarten in de winter te bestellen. Bijkomend voordeel is dat je dan niet meer bij Europa Park in de rij hoeft voor een ticket. Kijk zelf om te zien of er een actuele actie is.

Pretpark: Europa Park
Entreekaarten: Diverse
Aanbieding: Vaste korting
Geldigheid: Tijdens het lopende seizoen
Aanbieder: Dagtickets.nl

 

Pretpark: Europa Park
Bieden: Vanaf 0,50 cent
Entreekaarten: Twee personen
Geldigheid: Tijdens het lopende seizoen
Aanbieder: Vakantieveilingen.nl