Legoland Florida

  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
< >

Legoland Hotel Florida
Hotels bij Legoland Florida
Florida Rondreizen

In de plaats Winter Haven, Florida ligt Legoland Florida. Het is een van de grootste Legoland pretparken ter wereld. Legoland Florida werd geopend in oktober 2011. Hiervoor was op dezelfde plek het minder bekende pretpark Cypress Gardens te vinden. Hieraan herinnert nog een klein gedeelte van het huidige Legoland pretpark: de botanische tuin van het oude park is behouden en leuk voor een ontspannende wandeling tussen alle attracties door. In Legoland Florida zijn alle themagebieden en attracties natuurlijk gebaseerd op het populaire LEGO speelgoed. De themagebieden in het Legoland pretpark in Florida hebben aansprekende namen zoals LEGO Kingdoms, Land of Adventure, Lego City and Pirates’ Cove. In LEGO Kingdoms staat een heus Lego kasteel met daarin de spannende kinderachtbaan The Dragon. Ook kun je hier een ritje maken op je eigen Lego ridderpaard. Andere achtbanen zijn de hangende achtbaan Flying School en de houten achtbaan Coastersaurus. Andere spectaculaire en snelle attracties zijn Project X and Aquazone Wave Racers. Ook jongere kinderen kunnen zich heel goed vermaken in Legoland Florida. In de attractie Safari Trek neem je plaats in de karakteristieke Lego autootjes en rij je langs verschillende dieren gemaakt van Lego blokken. En in draaimolen The Grand Carousel neem je plaats op je favoriete Lego paard. Veel herkenning zullen de allerjongsten vinden in Duplo Valley. Hier maak je een ritje in de bekende Duplo trein of in een Duplo tractor. Onderweg zie je natuurlijk al je favoriete Duplo dieren en figuren. Om even af te koelen kun je spelen in de Duplo waterspeelplaats of in de overdekte speeltuin DUPLO Farm. Leuk voor de hele familie is de uitkijktoren Island in the Sky en de live Water Ski Show in Pirates’ Cove. Na afloop kun je hier ook met een LEGO figuur op de foto. In themagebied Miniland USA zijn met meer dan dertig miljoen Lego steentjes bekende Amerikaanse plaatsen in miniatuur versie na gebouwd. Uiteraard kijk je ook in de souvenirwinkels van het park je ogen uit tussen alle Lego speelsets en andere merchandise. Ook is het mogelijk om losse blokjes of figuren aan te schaffen in de Pick-a-Brick store of de Minifigure Market.

Legoland Waterpark

Naast het Legoland pretpark vind je sinds 2012 ook het Legoland Waterpark. Het Legoland waterpark staat geheel in het teken van allerlei verschillende waterattracties en is dus perfect om een dagje af te koelen in het tropische klimaat van Florida. Er is een groot golfslagbad en er zijn verschillende spectaculaire glij- en wildwaterbanen. Ook het Legoland Waterpark is natuurlijk geheel gethematiseerd met bijvoorbeeld Lego palmbomen en de Build-a-Raft lazy river waar je met grote Lego blokken je eigen vaartuig kunt maken. De waterspeelplaatsen Joker-Soaker voor de oudere kinderen en Duplo Safari voor de kleinere kinderen maken het compleet.

Overnachten bij Legoland Florida

Legoland Florida ligt in het noorden van de Amerikaanse staat Florida, op minder dan een uur rijden van Orlando. Een bezoek aan de pretpark hoofdstad Orlando, met bijvoorbeeld Walt Disney World, Universal Orlando Resort en SeaWorld Orlando, is dan ook eenvoudig te combineren met een aantal dagen verblijf bij Legoland Florida. Sinds 2015 beschikt Legoland Florida over een eigen hotel: het luxe en gethematiseerde LEGOLAND Hotel. Ook in de directe omgeving vind je verschillende geschikte hotels bij Legoland Florida.Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Legoland Way, Winter Haven, Florida 33884, Verenigde Staten

Ranch House Inn - Legoland Florida

Legoland Florida - Ranch House Inn, zwembad

Op nog geen twee kilometer afstand van Legoland Resort Florida vind je het betaalbare Ranch House Inn and Suites hotel. Dit hotel in de plaats Winter Haven heeft een buitenzwembad voor een frisse duik na je bezoek aan pretpark Legoland. In de omgeving vind je verschillende restaurants. De hot..

Lake Roy Beach Inn - Legoland Florida

Legoland Florida - Lake Roy Beach Inn, ligging

Het tweesterren hotel Lake Roy Beach Inn in Winter Haven heeft door de ligging aan een eigen zandstrand en meer een bijzondere uitstraling. Door de ligging aan de doorgaande weg op zo’n 2,5 kilometer afstand van Legoland  Florida is het uitstekend geschikt voor wie enkele dagen in de buurt..

Hampton Inn - Legoland Florida

Legoland Florida - Hampton Inn, Winter Haven, exterieur

Het driesterren Hampton Inn Winter Haven hotel is een uitstekende keuze voor een verblijf bij Legoland Resort Florida. Dit hotel ligt op een kleine vijf kilometer afstand van het Legoland pretpark en is voorzien van voldoende comfort. Zo beschikt het Hampton Inn Winter Haven hotel over een fi..

Shergill Grand Hotel - Legoland Florida

Legoland Florida - Magnuson Grand Hotel, zwembad 03

Het Shergill Grand Hotel ligt net als Legoland Florida in de plaats Winter Haven. Dit driesterrenhotel heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het pretpark en waterpark van Legoland Florida, namelijk slechts zo’n 500 meter afstand. Het Shergill Grand Hotel beschikt over een buitenzwe..

Legoland Hotel - Legoland Florida

Legoland Florida - Legoland Hotel, hoodingang

Direct naast het Legoland pretpark in Florida ligt dit unieke LEGOLAND Hotel. Het hotel telt 152 kamers en is bij uitstek geschikt voor gezinnen. In werkelijk elke hoek van het hotel vind je de Lego thematisering terug in maar liefst 2000 model bouwwerken bestaand uit miljoenen Lego steentjes..