Busreis Movie Park Germany

Movie Park Germany - Kiddie Coaster Movie Park Germany - Splash Battle Movie Park Germany - Van Helsing's Factory 2 Movie Park Germany - dora & Friends Movie Park Germany - Stuntshow

Een busreis Movie Park Germany is gemakkelijk en snel te reserveren bij Effeweg.nl en Peter Langhout Reizen. Deze reisorganisaties die aangesloten zijn bij ANVR en SGR bieden een twee- en driedaagse busreis Movie Park Germany aan. De busreis vanuit Nederland begint bij verschillende opstap plaatsen verspreid over het hele land. De bus vertrekt ’s ochtends vroeg zodat je op de eerste dag meteen al een bezoek  kunt brengen aan Movie Park Germany. Aan het einde van de dag vertrekt de bus naar het hotel in de omgeving van het pretpark voor een rustige ontspannen avond en een goede nacht slaap. De volgende ochtend wil je namelijk weer fit zijn want direct na het ontbijt vertrekt de bus weer naar Movie Park Germany voor een tweede dag vol attracties, shows en plezier. In Movie Park Germany draait alles om de wereld van de film. Leef je uit in een van de vele spannende achtbanen (indoor achtbaan Van Helsing Factory of houten achtbaan The Bandit) en leuke waterattracties. Er is ook een bijzondere vrije valtoren en jongere kinderen zullen zich prima vermaken in de twee kindergedeeltes Nickland en Santa Monica Pier. Op de derde en laatste dag rijdt de bus richting Gelsenkirchen en Oberhausen. Je maakt deze dag een keuze uit een van de volgende twee mogelijkheden. In Gelsenkirchen kun je Zoom Erlebniswelt (dierentuin) bezoeken (entree is hiervoor is niet bij de prijs inbegrepen). Of kies voor een aantal uur lekker winkelen, want in Oberhausen stopt de bus bij CentrO, het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. In de middag vertrekt de bus weer richting Nederland waar je nog optioneel kunt deelnemen aan een afscheidsdiner.

Reis en verblijf Busreis Movie Park Germany

 • Inclusief twee overnachtingen in een tweesterren hotel vlakbij Movie Park Germany
 • Inclusief twee keer ontbijt in het hotel
 • Inclusief twee dagen toegang tot Movie Park Germany
 • Inclusief transfer tussen het hotel en Movie Park Germany
 • Inclusief vervoer in een luxe touringcar van Nederland naar Movie Park Germany in Duitsland
 • Inclusief begeleiding van de chauffeur die ook fungeert als reisleider
 • Exclusief reserveringskosten en calamiteitenfonds
 • Het bezoek aan Zoom Erlebniswelt en het afscheidsdiner in Nederland zijn optioneel

 

Busreis Movie Park Germany – 3 dagen

Reisduur: 3 dagen
Vervoer: Busreis
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Effeweg

 

Reisorganisatie Peter Langhout heeft ook een busreis Movie Park Germany in haar pakket. Met deze Movie Park Germany busreis heb je twee dagen entree en verblijf je 1 nacht in een hotel bij het park.

Busreis Movie Park Germany – 2 dagen

Reisduur: 2 dagen
Vervoer: Busreis
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Peter Langhout Reizen

 

12 comments on “Busreis Movie Park Germany

 1. Lotta zei op :

  aanbieding voor 2 kinderen 8-11 jaar oud en 1 volwassen, ik wil graag weten. er is bus vanuit breda?

     
 2. suus smit zei op :

  welke busreizen zijn er nog wel beschikbaar ? met graag de plaatsen van opstap ik kom uit oostburg wat is de dichtstbijzijnde ? graag hoor ik van u

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste Suus,

   Hartelijk dank voor je reactie.
   Momenteel zijn de volgende dagen nog beschikbaar voor een busreis Movie Park Germany:

   – 29 april
   – 25 juli
   – 08 augustus

   Vanaf Oostburg is de opstapplaats in Bergen op Zoom het dichtste bij. Om 04.40 uur vertrekt hier de bus vanaf het Stationsplein.

      
 3. Suly zei op :

  Goede middag wat is de prijs voor een volwassen en een kind van 3 jaar en waar is de opstap plaats als je uit hoorn komt

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste Suly,

   Bedankt voor je vraag.
   De actuele prijs en opstapplaatsen staan vermeld op de website van de aanbieder. Door op de button “Nu boeken” te klikken vind u meer informatie over de busreis Movie Park Germany.

      
 4. van Drunen zei op :

  ik wilde graag weten of het mogelijk is alleen busvervoer te boeken en wat zijn de prijzen hiervan en is het mogelijk op te stappen in dordrecht en welke datums zijn er nog beschikbaar?

     
  • Admin - Bjorn zei op :

   Beste meneer, mevrouw van Drunen,

   Het is helaas niet mogelijk om alleen het busvervoer naar Movie Park Germany te reserveren. Deze Movie Park Germany busreis is een arrangement inclusief toegang en overnachting.

      
 5. joycelyn zei op :

  want to know where to take bus from amsterdam to movie park germany en the cost in en out thx

     
 6. melvin zei op :

  welke busreizen zijn er nog wel beschikbaar ? Voor 3 volwassen en 2 kinderen in juli ?