Disneyland Parijs Hotel New York krijgt een Marvel thema

16 jul 2017
Disneyland Parijs Marvel Hotel

Het viersterren Hotel New York van Disneyland Parijs zal vanaf eind 2018 verbouwd gaan worden en de nieuwe naam Hotel New York – The Art of Marvel gaan krijgen. Het hotel gaat tijdens de verbouwing tot het Marvel actiehelden thema ongeveer vijftien maanden dicht.

Disneyland Parijs hotel met Marvel thema
Disney’s Hotel New York van Disneyland Parijs zal worden omgetoverd tot een hotel in de stijl van de bekende Marvel actiehelden. Dit werd bekend gemaakt tijdens een Disney conferentie in het Amerikaanse Anaheim (Californië). De nieuwe naam van het hotel wordt Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. In het hotel met Marvel thema worden gasten straks meegenomen naar de spannende wereld van Marvel actiehelden zoals Iron Man, Spiderman en Captain America. De verbouwing van Disney’s Hotel New York tot het The Art of Marvel hotel zal naar verwachting beginnen in oktober 2018 en ongeveer 1-1,5 jaar in beslag nemen. Tijdens de verbouwing is het hotel tijdelijk gesloten.

Nog meer Marvel plannen
Sinds de Walt Disney Company in 2009 Marvel Entertainment overnam is er nagedacht over diverse manieren om de bekende Marvel actiehelden een plek te geven in de diverse Disney pretparken. De komende jaren zal er geld geïnvesteerd worden in Marvel attracties en shows in het Walt Disney Studios park van Disneyland Parijs. Er gaan geruchten dat de attracties Rock ’n’ Roller Coaster en Armageddon in een Marvel thema gegoten gaan worden.

Andere nieuwigheden
Behalve dit bericht is er vannacht vanuit Anaheim, Californië nog veel meer nieuws uitgekomen over toekomstige ontwikkelingen in de verschillende Disney parken wereldwijd. Dit gebeurde tijdens een tweejarig fan event: de Disney conferentie D23. Onder andere werden de komst van een heus Star Wars Hotel bij Walt Disney World in Florida en diverse nieuwe attracties in de Walt Disney World Florida pretparken bekend gemaakt.

 

Disneyland aanbiedingen

Disneyland aanbiedingen

Kijk hier voor een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van een verblijf in Disneyland Parijs.

Meer informatie

Disneyland busreizen

Disneyland busreizen

Diverse aanbieders met voordelige Disneyland busreizen. Vind hier de goedkoopste Disneyland busreis.

Meer informatie

Disney arrangementen

Disney arrangementen

Vind hier een overzicht van diverse Disneyland Parijs arrangementen van diverse aanbieders.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.