30-09-2016

SeaWorld Orlando voegt in 2017 diverse nieuwigheden toe aan het pretpark in Florida. Zo wordt de nu al spectaculaire achtbaan Kraken omgedoopt tot een heuse Virtual Reality achtbaan. Met een Virtual Reality bril op en levensechte digitale projecties zullen bezoekers zich daadwerkelijk in de diepe oceaan wanen te midden van grote zee dieren en monsters zoals Kraken.

Seven Seas Festival

Verder wordt in 2017 in SeaWorld Orlando ook het dolfijnen verblijf waar moeders met hun baby dolfijnen zwemmen aangepast. Grotere raampartijen maken de kennismaking met de dolfijnen nog interactiever. In februari 2017 start ook het Seven Seas Festival , het populaire muziek- een eet event van SeaWorld gedurende 14 weekenden. Gasten kunnen dan genieten van allerlei soorten street food, van Aziatisch tot Mediterraans. Ook op het gebied van entertainment staat er veel nieuws op stapel in SeaWorld Orlando in 2017. In het Nautilus Theater zal in de loop van 2017 een geheel nieuwe show te zien zijn. Ook zal vanaf de zomer dagelijks aan het einde van de dag het nieuwe spektakel Electric Ocean te zien zijn, met licht en muziek.

SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando ligt in de Amerikaanse staat Florida, vlakbij vele andere pretparken van onder andere Walt Disney WorldLegoland Florida en Universal Orlando Resort. Je kunt hier met gemak een wekenlange pretpark vakantie beleven. Verblijven kan in de mooie officiële Walt Disney World Hotels of Universal Orlando Hotels, maar ook in goedkope hotels in Orlando of hotels in Kissimmee (vlakbij Orlando). Deze hotels liggen allemaal op maximaal 20 minuten rijden (Legoland Florida is wat verder) van de meeste pretparken. Veel hotels bieden ook een gratis shuttle bus service naar de pretparken aan. Kijk ook eens op de Florida vakantie pagina voor diverse Florida rondreizen.

ARRANGEMENTEN

Reizen