03-05-2017

In het Tikibad, het subtropisch zwembad van Attractiepark Duinrell, is de bijzondere nieuwe glijbaan Triton geopend. In deze driedubbele Cone glijbaan glijd je met flinke snelheid in een tweepersoons band op grote hoogte heen en weer in drie grote trechters.

Tikibad Duinrell

En er is natuurlijk nog veel meer te beleven in het Tikibad. Naast de verschillende zwembaden beschikt het Tikibad over meer dan een kilometer aan glijbanen in totaal! Wat het Tikibad extra bijzonder maakt is dat het midden in Attractiepark Duinrell ligt. Als je je zwemspullen meeneemt kun je dus tijdens je dagje pretpark ook een aantal uurtjes zwemmen en glijden.

Vakantiepark Duinrell

Doe je het liever rustiger aan? Verblijf dan in een duingalow op Vakantiepark Duinrell. Op Vakantiepark Duinrell zijn verschillende typen vakantiehuisjes te boeken, van eenvoudig tot luxe. Alle duingalows liggen midden in de natuur. En een aantal dagen verblijf op Vakantiepark Duinrell hoeft niet duur te zijn! Kijk voor alle typen duingalows en prijzen op de website. Vakantiepark Duinrell heeft ook regelmatig leuke aanbiedingen (meestal ook tijdens schoolvakanties geldig).

 

Arrangementen

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets