16-06-2017

Op 8 juli is er een nieuw evenement in Disneyland Parijs. In het Walt Disney Studios park vindt dan voor het eerst de bijzondere belevenis ElectroLand plaats. Voor dit evenement zijn speciale toegangskaarten te koop. Wanneer je boekt voor 30 juni profiteer je van korting op Disneyland Parijs hotels en tickets.

ElectroLand

Tijdens het nieuwe ElectroLand evenement in het Walt Disney Studios park kunnen gasten genieten van dance muziek, een spetterend feest met wereldberoemde DJ’s en natuurlijk diverse attracties in het pretpark. Op de gevel van de Tower of Terror attractie zal een speciale projectie show plaatsvinden. Er zijn twee verschillende tickets beschikbaar voor dit evenement: het standaard ticket (68 euro) waarmee je toegang krijgt tot het Walt Disney Studios park vanaf 19.00 uur tot middernacht. Met het privilege ticket (85 euro) krijg je vanaf 16.00 uur toegang tot beide Disneyland Parijs pretparken en ben je bovendien zeker van gereserveerde plaatsen vlakbij het podium voor de video mapping projectie show op de Tower of Terror.

Disneyland Parijs aanbieding

Wanneer je voor 30 juni je verblijf tijdens het ElectroLand evenement (aankomst op 7 of 8 juli) boekt profiteer je van 30% korting op je hotel en tickets. Je hebt dan gedurende je hele verblijf toegang tot beide Disneyland Parijs pretparken. Voor het ElectroLand evenement dienen speciale entreekaarten te worden gekocht. Vroege boekers (voor 30 juni) ontvangen een privilege ticket voor de prijs van een standaard ticket.

Goedkope hotels bij Disneyland Parijs

Wil je goedkoper blijven slapen aan het eind van het ElectroLand spektakel? Kijk dan ook eens bij ons aanbod van goedkope hotels in de omgeving van Disneyland Parijs.

 

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets