21-03-2017

Attractiepark Slagharen heeft op 33 meter het hoogste punt bereikt van de nieuwe achtbaan Gold Rush. Ook werd het laatste gedeelte van de baan geplaatst, waardoor de nieuwe attractie nu bijna klaar is voor het eerste ritje.

Gold Rush achtbaan 

De nieuwe achtbaan Gold Rush zal officieel openen op 13 april. In deze achtbaan van Attractiepark Slagharen worden gasten op maar liefst drie momenten in de rit gelanceerd, waarvan een keer achterwaarts. Ook gaat de achtbaan twee keer over de kop. De nieuwe achtbaan Gold Rush staat op de plek van de oude achtbaan Thunder Loop. De Thunder Loop werd in oktober vorig jaar afgebroken. Als promotie stunt voor de opening van Gold Rush heeft Slagharen op plekken in alle Nederlandse provincies zogenaamde goudklompjes verstopt. Via de FaceBook pagina van Slagharen worden hints gegeven over de vindplaatsen. Gelukkige vinders winnen een verblijf voor zes personen op Vakantiepark Slagharen in het nieuwste type accommodatie: de Raccoon Lodge.

Overnachten Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen opent op 31 maart weer de deuren. Dit gezellige pretpark heeft veel te bieden voor het hele gezin! Overnachten kan op het naastgelegen Vakantiepark Slagharen of op een van de vakantieparken in de omgeving van Slagharen. Tijdens je vakantie bij Attractiepark Slagharen is ook het bijbehorende deels overdekte waterpark Aqua Mexicana een bezoek waard.

Arrangementen

Winter Slagharen arrangement

Overnachten tijdens Winter Slagharen inclusief tickets

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie