Midzomeravonden en nieuwe zomershow in Toverland

3 jul 2017
Djunga Zomershow - Toverland

In de zomervakantie is er in attractiepark Toverland in Sevenum van alles te beleven. Toverland is in de zomer op diverse dagen langer geopend en heeft een nieuwe zomershow genaamd d’JUNGA.

Midzomeravonden
In de zomervakantie organiseert Toverland op zes woensdagen (van 19 juli tot en met 23 augustus) Midzomeravonden: magische avonden met een tropische festivalsfeer. Attractiepark Toverland is tijdens de Midzomeravonden tot maar liefst 23.00 uur geopend. Zo kun je bij het vallen van de avond nog een rondje maken in je favoriete attractie of genieten van live entertainment met een zomers tintje. Zo zijn er onder andere een circusshow, een zeepbellenshow en een opvoering van gambadanseressen. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij de foodtrucks of het sfeervolle lounge terras. Tot slot wordt elke Midzomeravond in Toverland afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Nieuwe zomershow d’JUNGA
Tijdens de zomervakantie (vanaf 15 juli) zal dagelijks de nieuwe zomershow d’JUNGA in Toverland te zien zijn. Van 15 juli tot en met 27 augustus is de show dagelijks meerdere keren te zien op de vijver vlakbij de Troy area (tijdens de Midzomeravonden ook ’s avonds). In de show laten de Dwervels (inwoners van de Magische Vallei) hun kunsten zien aan het publiek in een show vol acrobatiek, stunts en special effects.

Overnachten bij Toverland
Er zijn verschillende mogelijkheden om in de buurt van Toverland te overnachten. Zeker na een lange Midzomeravond blijf je misschien liever slapen in plaats van nog naar huis te rijden. Op onze website staan diverse hotels bij Toverland. Op slechts tien minuten rijden van Toverland vind je ook Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Limburgse Peel. Tijdens je vakantie daar kun je dus eenvoudig een dagje naar Toverland toe.

 

Center Parcs Limburgse Peel bij Toverland

Center Parcs Limburgse Peel bij Toverland

Vind de meest actuele aanbiedingen van Center Parcs Limburgse Peel vlakbij Toverland.

Meer informatie

Hotels vlakbij Attractiepark Toverland

Hotels vlakbij Attractiepark Toverland

Een handig overzicht van diverse hotels in de omgeving van Attractiepark Toverland.

Meer informatie

Vakantieparken vlakbij Toverland

Vakantieparken vlakbij Toverland

Overnachten in een vakantiepark bij Toverland, vind hier een ruim overzicht.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.