07-09-2016

Vandaag zijn er meer details bekend gemaakt over Gold Rush, de nieuwe achtbaan in Attractiepark Slagharen. Gold Rush wordt de opvolger van de oude Thunder Loop achtbaan. De nieuwe achtbaan Gold Rush wordt een zogenaamde Launched Infinity Coaster, waarbij je meerdere malen wordt ‘weg geschoten’ zowel vooruit als achteruit.

Gold Rush Slagharen

Bij de achterwaartse lancering zullen de bezoekers zelfs even op hun kop stil hangen. Bouwer van de nieuwe achtbaan in Attractiepark Slagharen wordt Gerstlauer. De achtbaan zal een snelheid van 90 kilometer per uur behalen en gaat tot een hoogte van ruim 30 meter.

Overnachten Slagharen

Attractiepark Slagharen is de perfecte bestemming voor een korte vakantie met het hele gezin. Van leuke kinderattracties tot achtbanen en andere ritjes voor echte durfals: Slagharen heeft het allemaal. Met het deels overdekte waterpark Aqua Mexicana hoef je je ook met slecht weer niet te vervelen. Je kunt direct naast de attracties verblijven in Vakantiepark Slagharen. Kijk op onze website voor meer mogelijkheden qua hotels bij Slagharen, vakantieparken bij Slagharen en Slagharen arrangementen.

Arrangementen

Attractiepark Slagharen arrangement

Overnachten bij Attractiepark Slagharen inclusief tickets
Meer informatie

Tickets

Attractiepark Slagharen tickets

Entreekaarten Attractiepark Slagharen met korting

Tickets Aqua Mexicana

Entreekaarten Waterpark Aqua Mexicana met korting