13-10-2015

Universal Orlando Resort is van plan om in 2017 een gloednieuw waterpark te openen, genaamd Volcano Bay. Dit waterpark waarvan een grote rokende vulkaan het opvallende middelpunt zal zijn moet een hele nieuwe en moderne dimensie gaan geven aan het concept waterpark. Waterpark Volcano Bay zal bij de twee bestaande pretparken van het Universal Orlando Resort, Universal Studios en Islands of Adventure, komen te liggen.

Volcano Bay heeft een grote vulkaan als middelpunt

Uit de eerste tekeningen valt op te maken dat het nieuwe waterpark over een steile glijbaan vanaf de grote vulkaan zal beschikken. Ook komt er een groot golfslagbad met een aangelegd strand, diverse waterglijbanen (sommige met banden) en een lazy river. Volcano Bay zorgt er zo voor dat gasten langer verblijven op het terrein van Universal Orlando Resort. De komende jaren zullen er dan ook meerdere Universal Orlando Resort hotels haar deuren gaan openen om aan de grote vraag te gaan voldoen.

Overnachten Orlando

In en om Orlando zijn door het tropische klimaat al verschillende waterparken te vinden. Zo vind je bijvoorbeeld in Walt Disney World Resort de waterparken Blizzard Beach en Typhoon Lagoon en bij SeaWorld Orlando waterpark Aquatica.

Orlando vakantie