29-09-2016

Europa Park heeft deze week de duurste attractie die ooit in het pretpark gebouwd is aangekondigd. In 2017 zal een unieke attractie met de werknaam Project V openen waarin bezoekers een levensechte rondvlucht maken langs de mooiste plekjes van Europa. Als bezoeker wordt je meegenomen in de wereld van luchtvaartpioniers Egbert en Kaspar Eulenstein die niets anders willen dan vliegen. Je kijkt eerst rond in de verschillende ruimtes van hun laboratorium en wordt vervolgens naar een theaterzaal geleid waar je plaats neemt in hun vlieg machine.

Voletarium Europa Park

Voor een enorm scherm met een doorsnee van maar liefst 21 meter neem je plaats in een grote gondel, een soort brede stoeltjeslift. Vervolgens begint de 4,5 minuut durende film met beelden van de mooiste plekjes in Europa. Door de bewegingen van de gondel en allerlei extra effecten als geluid, wind en geuren beleef je de film alsof je daadwerkelijk zelf boven Europa vliegt. Project V wordt de grootste attractie in zijn soort in Europa en past perfect bij de thematisering van het pretpark. Een soortgelijke attractie vind je bijvoorbeeld al in de Disney parken EPCOT in Walt Disney World Florida en California Adventure in Los Angeles. In Europa Park is een ruimte ingericht waar bezoekers de plannen voor het project kunnen bekijken. In deze Mack Bank (naar de eigenaar/directeur van Europa Park Roland Mack) zullen ook toekomstige projecten tentoongesteld gaan worden.

Europa Park overnachten

De nieuwe attractie maakt Europa Park in 2017 zeker weer een bezoek waard! Overnachten kan in één van de prachtige officiële Europa Park hotels. Alle Europa Park hotels zijn erg luxe en prachtig in thema gedecoreerd. Bij Europa Park overnachten kan ook in één van de goedkope hotels bij Europa Park. Kijk voor complete Europa Park arrangementen (overnachten inclusief tickets) op de speciale arrangementen pagina of de pagina met Europa Park busreizen.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Busreis

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park