08-03-2017

Attractiepark Duinrell is begonnen met een mooie uitbreiding van subtropisch zwemparadijs het Tikibad. Er wordt een spectaculaire glijbaan bijgebouwd, namelijk een driedubbele Cone glijbaan. Met flinke snelheid glijd je straks in een tweepersoons band op grote hoogte heen en weer in drie grote trechters.

Playa Tikibad

Ook aan jongere kinderen wordt gedacht met de bouw van een vrolijke waterspeeltuin. Deze indoor waterspeeltuin zal Playa gaan heten en beschikken over diverse glijbanen en andere waterspeeltoestellen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ook wordt er een extra verwarmd speelbad aangelegd voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De volledige uitbreiding van het Tikibad is naar verwachting halverwege 2017 gereed.

Overnachten Duinrell

Attractiepark Duinrell is een uniek familie pretpark met veel verschillende soorten attracties voor jong en oud. En midden in het pretpark vind je dus ook nog eens het grote Tikibad! Een korte vakantie bij Duinrell beleef je eenvoudig door een duingalow op Vakantiepark Duinrell te boeken. De duingalows liggen midden in de natuur en ook vlakbij het strand. Dit jaar worden er bovendien 41 nieuwe Premium Plus Duingalows geopend voor meer luxe en comfort. Kijk voor alle prijzen en aanbiedingen (vaak ook tijdens schoolvakanties!) op de website van Duinrell.

Arrangementen

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets