07-12-2016

Uitgaansgebied Disney Village van Disneyland Parijs is in korte tijd een tweetal restaurants rijker. Vandaag opende Vapiano, de bekende restaurant keten met vers Italiaans eten voor een schappelijke prijs, zijn deuren in een ruime locatie in Disney Village, schuin tegenover de parkeergarage. In het naastgelegen pand zal vanaf begin 2017 de restaurant keten Five Guys te vinden zijn, waar je terecht kunt voor verse burgers.

Uitbreiding Disney Village

Met deze uitbreiding van restaurants wordt Disney Village een nog aantrekkelijkere plek om na een dag in het Disneyland of Walt Disney Studios park nog heen te gaan voor een hapje en een drankje. Disney Village ligt direct naast de uitgang van beide Disneyland parken. Behalve eten kun je er ook naar de bioscoop, winkelen in de vele Disney shops en genieten van diverse shows en entertainment. Een bezoek aan Disney Village is ook leuk op je aankomst- of vertrekdag bij Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs hotels

Disney Village ligt tussen de twee Disney parken en de Disneyland Parijs hotels. Wanneer je vanuit je Disney hotel naar de parken loopt kom je door Disney Village. Op deze manier kom je al meteen in de fijne Disney sfeer. Zin gekregen in een korte vakantie bij Disneyland Parijs? Kijk dan op onze websites voor de beste acties en aanbiedingen en meer informatie over de Disneyland Parijs pretparken, officiële Disneyland Parijs Hotels en hotels bij Disneyland Parijs.

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets