10-01-2017

Plopsaland De Panne is nog druk bezig met de planning van de bouw van het Plopsa Hotel (opening verwacht in 2019), maar heeft nu ook al de ontwikkeling van een eigen camping/vakantiepark aangekondigd. De Plopsa camping zal in 2018 openen met 50 gethematiseerde vakantiehuisjes (Studio 100 figuren zoals Wicki de Viking, K3 en Kabouter Plop) en staanplekken voor caravans en tenten.

Plopsaland camping

Plopsaland heeft hiervoor een bestaande camping en naastgelegen grond gekocht. In latere fasen van het project zullen er nog twee keer 50 vakantiewoningen bijkomen waardoor de Plopsa camping op termijn over 150 vakantiehuisjes zal beschikken. Samen met de bouw van het Plopsa Hotel is met de ontwikkeling van deze verblijfsaccommodaties van Plopsaland ongeveer 50 miljoen euro gemoeid.

Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne ligt aan de Belgische kust en is daarmee een leuke bestemming voor een korte vakantie. Overnachten bij Plopsaland kan al in diverse hotels bij Plopsaland in het centrum van De Panne of dorpen/steden in de omgeving. Het nieuwe Plopsa Hotel, Plopsa Vakantiepark en Plopsa camping zijn een manier voor gezinnen om volledig in de vrolijke Studio 100 sfeer van Plopsaland te blijven. Tijdens je verblijf kun je ook zwemmen in het naastgelegen overdekte waterpark Plopsaqua.

Campings

Camping Nieuwpoort

Camping vlakbij Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Camping Westende

Camping op 20 minuten rijden van Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie