30-03-2017

Over twee maanden, op 31 mei, wordt het nieuwe vakantiepark van De Efteling, het Loonsche Land, geopend. De natuur zal centraal staan in dit tweede vakantiepark van De Efteling. Vakantiepark Efteling Loonsche Land ligt midden in een groot natuurgebied met duinen, bos en heide.

Samenwerking Efteling en IVN

De Efteling gaat samenwerken met natuurorganisatie IVN om de natuur bij haar gasten onder de aandacht te brengen. Zo zullen er vanaf juni rondleidingen verzorgd worden door IVN aan gasten van vakantiepark Efteling Loonsche Land, waarbij veel wordt verteld over de flora, fauna en geschiedenis van het gebied. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen veel plezier beleven met een van de scharrelboxen die opdrachten en materialen bevat om op speelse wijze de natuur van het park te ontdekken. Uiteraard kun je ook op eigen houtje gaan wandelen in het natuurgebied, spelen in de duinen of op zoek gaan naar dieren zoals herten en eekhoorns.

Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land ligt op loopafstand van De Efteling. Zo kun je elke dag van je verblijf een bezoek brengen aan het pretpark en daarna weer heerlijk tot rust komen in je accommodatie. Vakantiepark Efteling Loonsche Land bestaat uit een hotel en diverse vakantiehuizen met elk hun eigen natuur thema (bos, duin of heide). De vakantiehuizen zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en net wat lager geprijsd dan de accommodaties op het andere vakantiepark Efteling Bosrijk. Vakantiepark Efteling Loonsche Land is nu al te boeken voor een verblijf vanaf juni 2017. Wees er snel bij om als een van de eerste dit nieuwe vakantiepark te kunnen ervaren.

Arrangementen

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting