04-08-2016

Deze week is in het Islands of Adventure pretpark van Universal Orlando Resort in Florida de achtbaan The Incredible Hulk Coaster opnieuw geopend. De populaire en spectaculaire achtbaan is een tijd dicht geweest voor een grote upgrade. De baandelen van de Incredible Hulk Coaster zijn vervangen en ook de achtbaan karretjes zijn nieuw voor een nog soepelere rit. Verder is de beleving geïntensiveerd door het toevoegen van nieuwe muziek en special effects.

Volcano Bay 

Eerder dit jaar opende in Islands of Adventure ook al de attractie Skull Island: Reign of Kong. In 2017 zal het nieuwe waterpark van Universal Orlando Resort, genaamd Volcano Bay, openen. Volcano Bay zal het derde park worden van Universal Studios Orlando Resort.

Universal Orlando Resort

Het Universal Orlando Resort in Florida blijft maar groeien. Het bestaat momenteel uit twee verschillende pretparken, Universal Studios Orlando en Islands of Adventure, en maar liefst vijf luxe Universal Orlando Resort Hotels. Op korte rij afstand van de Universal Studios Orlando pretparken vind je bovendien ook veel goedkope hotels in Orlando of Kissimmee.

Reizen