Uitbreidingen Walt Disney World, Florida

23 jul 2017
Tron achtbaan Walt Disney World

Vorige week berichtten wij al over een nieuw Marvel hotel bij Disneyland Parijs en een Star Wars hotel bij Walt Disney World. Tijdens hetzelfde Disney fan club event D23 zijn ook de plannen voor diverse nieuwe attracties in Florida bekend gemaakt.

Nieuwe attracties voor Walt Disney World in Florida
Dit jaar nog opende in Walt Disney World’s pretpark Animal Kingdom het nieuwe themagebied Pandora: the world of Avatar. De komende jaren worden de andere drie pretparken van het Walt Disney World Resort in Florida uitgebreid met diverse nieuwe attracties. Alle plannen voor nieuwe attracties zijn bekend gemaakt tijdens D23 Expo in Anaheim, een Disney fan club event waarop diverse Disney directeuren de toekomstige ontwikkelingen hebben toegelicht. Het is de bedoeling dat de meeste nieuwe themagebieden en attracties in Walt Disney World in elk geval in 2021 af zijn, op tijd voor de 50e verjaardag van het pretpark resort.

Disney’s Hollywood Studios
Het begint volgend jaar met de toevoeging van themagebied Toy Story Land aan het Disney’s Hollywood Studios park. Hier komen twee nieuwe attracties gericht op families. In 2019 wordt het lang verwachte Star Wars themagebied geopend. Dit krijgt de naam Star Wars: Galaxy’s Edge en zal in elk geval twee spectaculaire en mooi gethematiseerde attracties tellen waarbij bezoekers als echte Star Wars helden zullen meedoen aan belangrijke missies. Tot slot krijgt Disney’s Hollywood Studios een unieke family dark ride, volledig gethematiseerd rondom Mickey Mouse en zijn vrienden. Deze nieuwe attractie, genaamd Mickey and Minnie’s Runaway Railway, zal de huidige attractie de Great Movie Ride gaan vervangen.

Epcot
In Epcot zullen gefaseerd allerlei wijzigingen doorgevoerd gaan worden de komende jaren om het park weer klaar voor de toekomst te maken en ook beter te laten aansluiten bij wat bezoekers van een Disney park verwachten. Zo wordt in het themagebied Frankrijk de attractie Ratatouille toegevoegd, die in Disneyland Parijs (Walt Disney Studios Park) al een aantal jaar heel populair is. In het Future World gedeelte van Epcot wordt de oude attractie Ellen’s Energy Adventure vervangen door een spannende attractie gebaseerd op Guardians of the Galaxy. De bestaande attractie Mission Space krijgt een update en naast deze attractie komt een volledig nieuw restaurant waar gasten kunnen dineren ‘in de ruimte’.

Magic Kingdom
Tot slot zal ook Magic Kingdom tot en met 2021 worden uitgebreid met een aantal nieuwe attracties. Zo komt er aan Main Street USA een volledig nieuw en groot theater. Later zal worden aangekondigd welke shows hier op de planken komen. In 2021 zullen bezoekers in Magic Kingdom ook de attractie Tron Lightcycle Power Run kunnen gaan beleven, die op dit moment alleen in Shanghai Disneyland te vinden is.

Overnachten bij Walt Disney World Florida
Walt Disney World in Florida is het grootste pretpark resort ter wereld. Met vier pretparken, twee waterparken en diverse andere vormen van entertainment kun je je hier gemakkelijk een of twee weken vermaken. Het is om die reden dat er inmiddels veel verschillende Walt Disney World Hotels in de omgeving van de pretparken te vinden zijn. Het Disney Riviera Resort wordt een nieuw hotel vlakbij het Epcot pretpark. Ben je op zoek naar een voordeligere manier om bij Walt Disney World te verblijven? Dan zijn er ook veel goedkope hotels in Kissimmee en Orlando te vinden.

 

Florida Rondreis

Rondreis Best of Florida

Ontdek het mooie Florida met deze rondreis langs alle hoogtepunten in deze Amerikaanse staat.

Meer informatie

Florida-Rondreis

Florida on a budget

Vlieg voordelig naar Orlando met deze budget rondreis Florida. Goedkoop naar Orlando, Florida.

Meer informatie

Florida vakantie

Diverse Florida reizen

Vind hier een overzicht van diverse Florida rondreizen en pakketreizen van diverse aanbieders.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.