27-11-2016

Dit weekend hebben we een kijkje genomen bij de bouw van Vakantiepark Loonsche Land van De Efteling. Er zijn al behoorlijk wat vorderingen gemaakt na ons laatste bezoek in oktober.

Loosche Land hotel

Bij het Loonsche Land hotel zijn de metselwerken begonnen en de diverse vakantiehuisjes worden op de daken al voorzien van grond en plantjes. Ook zijn er op het terrein al verschillende planten en bomen neergezet, zodat deze alvast kunnen groeien en er met de opening al voller uitzien. Op de beelden hieronder is ook te zien dat de eerste boomhutten al geplaatst zijn en dat er grond is afgegraven voor de aanleg van diverse vijvers.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Loonsche Land is een vakantiepark waarbij de natuur centraal staat. Het vakantiepark ligt direct naast De Efteling en tegen natuurpark Loonse en Drunense Duinen aan. De geplande opening is medio 2017 en daarmee verhoogt De Efteling het aantal bedden waar gasten kunnen overnachten naar 3000. Voor meer informatie over Vakantiepark Loonsche Land verwijzen we je graag door naar onze speciale pagina over Het Loonsche Land.

Arrangementen