Over Pretpark Reizen

Pretpark Reizen biedt als onafhankelijk tussenpersoon een uitgebreide selectie van mogelijkheden om te overnachten dichtbij de grootste en leukste pretparken van de wereld. Je kunt bij ons terecht voor complete arrangementen, maar ook voor losse hotels, appartementen en vakantiehuisjes. Als weekendje weg of op doorreis naar een andere vakantiebestemming in Europa: een meerdaags bezoek aan een pretpark is altijd een leuke onderbreking voor jong en oud en het hele gezin.

Op onze website vind je van elke accommodatie een uitgebreide beschrijving, foto’s, boekingsinformatie, reizigersbeoordelingen en niet te vergeten de afstand tot het pretpark. Want dat is natuurlijk waar het allemaal om draait! Als fanatieke pretparkbezoekers hebben de beheerders van deze website aan alle genoemde pretparken zelf een bezoek gebracht en ook in veel verschillende accommodaties bij de pretparken overnacht. Ook hebben zij in het het verleden in De Efteling en Disneyland Parijs gewerkt. Op deze manier kunnen zij dus als ervaringsdeskundige van dienst zijn bij het selecteren van de leukste pretparken en passende accommodaties.

Bijkomend pluspunt is dat je voor onze service niets extra betaalt. Je profiteert van het overzicht en gemakkelijke prijsvergelijk dat wij bieden via deze website, maar uiteindelijk boek en betaal je rechtstreeks bij de reisaanbieder. Wij werken alleen samen met erkende reisaanbieders die aangesloten zijn bij het ANVR en SGR. Zij gaan op een betrouwbare manier om met (financiële) gegevens. Als er credit card gegevens ingevoerd moeten worden bij een van deze reisaanbieders gebeurt dit altijd via een beveiligde internetverbinding (SSL-verbinding, het internetadres begint dan met https).

Je pretparkreis is bij ons dus in goede handen! Laat de voorpret beginnen en neem vast een kijkje in ons uitgebreide aanbod.

Volg ons ook op FaceBook en Twitter voor pretpark aanbiedingen en nieuws!

 

Neem contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Pretpark Reizen logoAdresgegevens:

Pretpark Reizen
Pastoor Simkensstraat 8
5171LB Kaatsheuvel

BTW: NL152587433B01
IBAN: NL80RABO0184829127

Disclaimer

Pretpark Reizen – http://www.pretparkreizen.nl, hierna te noemen Pretparkreizen.nl, verleent u hierbij toegang tot http://www.pretparkreizen.nl (“de Website”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Pretparkreizen.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Pretparkreizen.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Pretparkreizen.nl. In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Pretparkreizen.nl doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Pretparkreizen.nl oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Pretparkreizen.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Bijna alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Pretparkreizen.nl en haar licentiegevers en bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Pretparkreizen.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.