Treinreis Phantasialand

Phantasialand - Colorado Phantasialand - Entertainment 1

Met de trein reizen naar Phantasialand is gemakkelijk en comfortabel. Een treinreis Phantasialand is eenvoudig en veilig te reserveren op NSinternational.nl. Vanuit Nederland doet de trein naar Phantasialand er ongeveer 3,5 uur over. De ICE International trein rijdt eerst naar station Keulen. Vanuit station Keulen kun je vervolgens de stoptrein naar station Bruhl nemen, vanwaar er op verschillende tijden bussen rijden naar de ingang van Phantasialand.

Het is mogelijk om in één dag met de trein op en neer te reizen om er zo een Phantasialand dagtocht van te maken. Maar nog leuker is het natuurlijk om een hotel van of bij Phantasialand te reserveren en zo twee dagen in een rustiger tempo te kunnen genieten van het pretpark. Tenslotte zijn er genoeg attracties en shows in Phantasialand om je zo twee dagen te kunnen vermaken. Ook heerlijk dineren in één van de vele restaurants van Phantasialand is dan een optie! Er zijn een aantal voordelige hotels bij Phantasialand in de omgeving, maar om echt in de sfeer te blijven is het leuker om in één van de officiële Phantasialand Hotels te overnachten. Geniet van de Chinese uitstraling van Hotel Ling Bao of ervaar het bijzondere Afrika in Hotel Matamba. Bijkomend voordeel is dat de Phantasialand Hotels direct naast het pretpark liggen, waardoor je bespaart op de kosten van vervoer tussen je hotel en Phantasialand. Je stapt na het ontbijt gewoon je hotel uit en je dag in Phantasialand kan beginnen.

Voor meer informatie en tijden of om direct je treinreis Phantasialand te boeken kun je terecht op NSinternational.nl.

Ga je toch liever met de auto naar Phantasialand? Kijk dan eens bij de verschillende Phantasialand arrangementen met eigen vervoer van diverse erkende reisaanbieders.

 

Treinreis Phantasialand – Treintickets

Reisduur: Alle
Vervoer: Treinreis
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Aanbieder: NSinternational.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.