Plopsa Coo

  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
  • Image 5
< >

In de Belgische plaats Coo, in de Ardennen en tegenover de beroemde watervallen, ligt het Studio 100 pretpark Plopsa Coo. Door de mooie ligging is zelfs een wandeling door het bosrijke park al een beleving. Je vindt in Plopsa Coo natuurlijk ook allerlei attracties en shows die geïnspireerd zijn op bekende Studio 100 personages en programma’s zoals Mega Mindy, K3 en Piet Piraat. Het uiteenlopende aanbod van attracties maakt Plopsa Coo geschikt voor zowel jonge als ook wat oudere kinderen. Sommige attracties, zoals de K3 Autorijschool en de Vliegende Fietsen van Mega Mindy, lijken sterk op het originele pretpark Plopsaland de Panne (aan de Belgische kust). Plopsa Coo heeft echter ook een aantal verrassende attracties zoals de ronddraaiende achtbaan Vicky the Ride, een bobslee en een minigolf baan. De stoeltjeslift is ook een bijzonder en populair onderdeel van Plopsa Coo. De stoeltjeslift brengt je meer dan 200 meter hoog de Ardense heuvels in, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het pretpark en de omgeving. Bijna alle attracties van Plopsa Coo zijn buiten, wat het een pretpark maakt voor de lente, zomer en vroege herfst. Bij warm weer kun je afkoelen in een van de twee waterattracties van het park. In de Dino Splash zoef je in een rubberbootje van meerdere glijbanen en kun je oog in oog komen te staan met een dino. En de Maya Splash is een boomstammetjes attractie die lijkt te beginnen als een boottocht door de mooie Ardense bossen, maar waarbij je plotseling vaart maakt en meters naar beneden glijdt. De allerkleinsten kunnen op een veilige manier het water opzoeken door te varen in de Mini-Pedalos, kleine bestuurbare bootjes. Voor hen is er ook nog een leuke speeltuin en grote carrousel. Tot slot zijn er op diverse dagen in het hoogseizoen verschillende shows te zien met bijvoorbeeld Maya de Bij.

Overnachten bij Plopsa Coo
De ligging in de mooie Belgische Ardennen maakt Plopsa Coo een leuke bestemming voor een lang weekend weg of korte vakantie. Wanneer je bij je verblijf voordelig een meerdagenpas aanschaft, bijvoorbeeld bij Sunparks Ardennen, kun je het pretpark meerdere keren bezoeken. Op die manier kun je er ook voor kiezen om ’s ochtends enkele uren naar Plopsa Coo te gaan en daarna een van de vele avontuurlijke activiteiten in de omgeving te doen, zoals kayakken, hiken, of een bezoek brengen aan de bekende plaats Spa of de beroemde grotten van de Ardennen. Overnachten bij Plopsa Coo kan in diverse vakantieparken in de Ardennen of hotels in de omgeving.Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Grand Coo 4, 4970 Stavelot, België

Hotel Val de la Cascade - Plopsa Coo

Plopsa Coo - Hotel Val de la Cascade, terras 02

Hotel Val de la Cascade ligt op slechts enkele minuten lopen van Plopsa Coo. Je wandelt het water over met onder andere de beroemde watervallen van Coo en staat direct voor de ingang van pretpark Plopsa Coo. Hotel Val de la Cascade ligt ook op loopafstand van diverse restaurants en bars waar ..

Sunparks Ardennen - Plopsa Coo

Plopsa Coo - Vakantiepark Sunparks Ardennen, zwembad

Een van de meest populaire vakantieparken bij Plopsa Coo is Sunparks Ardennen. Sunparks Ardennen is namelijk prachtig gelegen op een heuvel met daarmee een mooi uitzicht over de Belgische Ardennen. Sunparks Ardennen ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van pretpark Plopsa Coo. Bij je verblij..

Camping Petite Suisse - Plopsa Coo

Plopsa Coo - Camping Petite Suisse, buitenzwembad

In Dochamps in de Belgische Ardennen vind je de mooie viersterren panorama Camping Petite Suisse. Vanaf Camping Petite Suisse is het ongeveer een half uur rijden naar pretpark Plopsa Coo. Ook diverse andere bezienswaardigheden van de Ardennen, zoals de watervallen van Coo, de bronnen van Spa ..

Vakantiepark Corsendonk Sol Cress - Plopsa Coo

Plopsa Coo - Vakantiepark Corsendonk Sol Cress, gebouw

In de Belgische plaats Spa ligt vakantiepark Corsendonk Sol Cress. De ongeveer 100 hotelkamers liggen verspreid over verschillende gebouwen in een groot groen park aan de rand van een bos. Je kunt in ongeveer 15 minuten naar het gezellige centrum van Spa wandelen. Pretpark Plopsa Coo ligt op ..

Hostellerie La Maison - Plopsa Coo

Plopsa Coo - Hostellerie La Maison, Stavelot - Exterieur

In Stavelot, vlakbij Plopsa Coo, ligt het gezellige driesterren hotel Hostellerie La Maison. Dit kleinschalige, klassieke hotel is gevestigd in een oud herenhuis. Hostellerie La Maison beschikt over een eigen bar en restaurant, waar veelal Franse gerechten geserveerd worden. ’s Ochtends kun..

Camping Spa d’Or - Plopsa Coo

Plopsa Coo- Camping Spa d’Or, natuur

De kindvriendelijke camping Spa d’Or ligt in de Belgische Ardennen. Plopsa Coo ligt op minder dan een half uur rijden van camping Spa d’Or. Andere uitstapjes in de omgeving zijn de thermale bronnen van Spa of een van de vele grotten en kastelen die de Ardennen rijk is. Verder kun je wande..

Vakantiepark Domaine Long Pre - Plopsa Coo

Plopsa Coo - Vakantiepark Domaine Long Pre, beekje

In Stavelot, midden in de Belgische Ardennen en op slechts vijf minuten rijden van Plopsa Coo, ligt vakantiepark Domaine Long Pre. Tussen bossen, heuvels en riviertjes staan de sfeervolle bungalows, chalets en appartementen. Op vakantiepark Domaine Long Pre is van alles te beleven. Zo is er e..