28-07-2015

Heb je nog geen zomervakantie geboekt en ben je op zoek naar een originele bestemming? Of wil je er gewoon nog even een paar nachtjes met het gezin tussenuit? Denk dan eens aan een verblijf in een bungalow- of vakantiepark in de buurt van een pretpark!

Vakantiepark bij pretpark

BungalowSpecials geeft je op hun speciale vakantieparken bij pretparken pagina een snel en overzichtelijk beeld van de vele vakantieparken bij pretparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ga bijvoorbeeld een paar dagen overnachten bij de Efteling, Avonturenpark Hellendoorn, Duinrell of Attractiepark Slagharen. Allemaal familiebestemmingen bij uitstek.

België en Duitsland

In Belgie biedt BungalowSpecials vakantieparken aan bij onder andere Plopsaland De Panne en Bobbejaanland. In Duitsland kun je met BungalowSpecials vertrouwd en voordelig naar Movie Park Germany en Phantasialand. Of kies voor de minder bekende maar unieke pretparken Puy du Fou en Futuroscope in Frankrijk. Met een verblijf bij een pretpark geniet de hele familie optimaal. Je combineert op deze manier eenvoudig je bezoek aan een pretpark met alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. 

Pretpark aanbiedingen