Hotels bij Plopsaland

Slider - Plopsaland, Wicky Plopsaland - Hotel Ara Dune Plopsaland - Parkhotel, exterieur Plopsaland - Hotel Cecil, slaapkamer 5

In de omgeving van Plopsaland vind je een groot aantal hotels. Hieronder staat een overzicht van een aantal verschillende hotels bij Plopsaland. Je kunt kiezen voor een hotel in het gezellige centrum van De Panne waar je ’s avonds nog op veel plekken terecht kunt voor een hapje of een drankje. Je rijdt vanuit hier in enkele minuten naar de ingang van Plopsaland. Een klein aantal hotels ligt op loopafstand. Bovendien vind je op loopafstand van het strand een aantal zeer kindvriendelijke hotels.

De omgeving van Plopsaland De Panne is ideaal voor een korte vakantie dichtbij huis. Kinderen zullen zeker genieten van de combinatie pretpark en strand. Het overdekte zwembad Plopsaqua en de natuurlijke omgeving geschikt voor fiets- en wandeltochten voegen nog een extra dimensie toe.Booking.com

 

Hotel Mon Bijou – Plopsaland

Plopsaland - Hotel Mon Bijou, exterieur

Het sfeervolle driesterrenhotel Mon Bijou ligt midden in het centrum van het gezellige De Panne en biedt kamers met een mooi uitzicht over de stad. Pretpark Plopsaland ligt op ongeveer 3 kilometer en de duinen en het strand op slechts 300 meter. Een ideaal hotel dus voor een korte vakantie aa..

Hotel Cecil – Plopsaland

Plopsaland - Hotel Cecil, exterieur

Hotel Cecil is een gezellig tweesterren familiehotel. Het ligt op slechts 2 kilometer afstand van pretpark Plopsaland en aan het centrale dorpsplein van De Panne waar ook wekelijks op zaterdag een markt wordt gehouden. Hotel Cecil beschikt over een bar en restaurant en een dagelijks continent..

Hotel Royal – Plopsaland

Plopsaland - Hotel Royal, exterieur

Het mooie en sfeervolle Hotel Royal heeft van buiten een klassieke uitstraling, maar biedt modern ingerichte kamers. Het ligt nabij het centrum van De Panne en op ongeveer 2,5 kilometer van pretpark Plopsaland. Hotel Royal beschikt over een restaurant en bar, maar door de centrale ligging in ..

Hotel Ibis De Panne – Plopsaland

Plopsaland - Ibis De Panne, exterieur 1

Hotel Ibis De Panne ligt in het gezellige centrum van De Panne en op minder dan 2 kilometer afstand van Plopsaland. Ook de stranden van de Belgische Noordzee zijn vlakbij (minder dan 1 kilometer afstand), waardoor je je bezoek aan Plopsaland gemakkelijk kunt combineren met een paar dagen stra..

Ara Dune Hotel – Plopsaland

Plopsaland - Hotel Ara Dune

Het mooie Ara Dune Hotel is een heerlijke plek voor een korte vakantie aan de Belgische kust. Dit sfeervolle driesterrenhotel ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van Plopsaland en is zeer kindvriendelijk. Zo bevindt zich in het hotel een grote speelruimte met klim- en klautertoestellen voor ..

Hotel Donny – Plopsaland

Plopsaland - Hotel Donny, exterieur

Het viersterrenhotel Donny ligt op 2,5 kilometer afstand van pretpark Plopsaland. Je kunt uiteraard met de auto naar Plopsaland maar op 2 minuten loopafstand van Hotel Donny ligt ook een tramhalte van waar de tram je binnen 10 minuten naar Plopsaland brengt. Het centrum van De Panne ligt op l..

Parkhotel – Plopsaland

Plopsaland - Parkhotel, exterieur

Het is heerlijk vertoeven in het rustig gelegen Parkhotel wat veel weg heeft van een groot vakantiehuis met een enorme tuin en op slechts 250 meter van het strand ligt. Plopsaland ligt op ongeveer 2,5 kilometer van het Parkhotel en is dus mooi te combineren met een korte vakantie aan de Belgi..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.