Hotels bij Toverland

Toverland - Boosterbike 1 Toverland - Van der Valk Venlo, slaapkamer Toverland - Nobis Hotel Asten - zwembad 2 Toverland - Tulip Inn Sevenum, slaapkamer 4

Vind hier een handig overzicht van hotels bij Toverland. In de directe omgeving van Attractiepark Toverland liggen comfortabele en zeer kindvriendelijke hotels in de omliggende plaatsen zoals Sevenum, Asten en Venlo. Verblijf je liever in een vakantiepark? Ook dan biedt de omgeving van pretpark Toverland meer dan voldoende mogelijkheden. Vakantiepark Landal Domein De Schatberg ligt op slechts een kilometer afstand. Op ongeveer 10 minuten rijden vind je bovendien twee vakantieparken van Center Parcs: Center Parcs Het Meerdal en Center Parcs Limburgse Peel.

Attractiepark Toverland ligt in de Limburgse plaats Sevenum en biedt attracties en shows voor het hele gezin. In de omgeving van het pretpark is ook van alles te beleven. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen of fietsen in de mooie omgeving van natuurgebied De Limburgse Peel. Of breng een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen.Booking.com

 

Toverland - Nobis Hotel Asten - exterieur

Het Best Western Hotel Nobis Asten is een gezellig en sfeervol viersterren hotel dichtbij de snelweg A67. Dit hotel is van alle faciliteiten voorzien. Bovendien ligt het Best Western Hotel Nobis Asten op maar 16 kilometer afstand van attractiepark Toverland. Met de auto ben je er in ongeveer ..

Tulip Inn Sevenum – Toverland

Toverland - Tulip Inn Sevenum, exterieur

Het driesterren hotel Tulip Inn Sevenum is handig gelegen direct naast de snelweg A67 en op slechts enkele minuten rijden van pretpark Toverland. Het hotel heeft een moderne uitstraling en is erg gezinsvriendelijk. Hotel Tulip Inn Sevenum beschikt over een bar, terras en twee restaurants. De ..

Van der Valk Venlo – Toverland

Toverland - Van der Valk Venlo, exterieur

Op ongeveer 13 kilometer afstand van pretpark Toverland ligt hotel Van der Valk Venlo. Het is een comfortabel viersterren hotel. Door de handige ligging aan de snelweg A67 sta je snel en gemakkelijk voor de ingang van Toverland. Hotel Van der Valk Venlo heeft een bar, terras, lounge en een ei..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.