Toverland – Halloween Nights

halloween-in-toverland-toverland-halloween-nights

In Attractiepark Toverland zijn er in oktober diverse speciale Halloween openstellingen. Tijdens de Halloween Nights van Toverland zijn alle attracties geopend in het binnen- en buitengebied. Naast al deze leuke en spectaculaire attracties die je deze avond eens een keer in het donker kunt doen zijn er tijdens de Halloween Nights ook nog enkele extra Halloween attracties aanwezig. Zo zijn er verspreid over Toverland diverse loop spookhuizen en scare zones en kun je op diverse delen ook nog eng verklede acteurs tegen komen. Omdat Toverland een pretpark is voor het hele gezin heeft Toverland tijdens de Halloween Nights een speciale “toverstaf” voor kinderen ontwikkeld. Zodra je iets te eng vindt tijdens de Toverland Halloween Nights hou je de toverstaf voor je met het lampje aan en zullen alle enge wezens (acteurs) afstand nemen. Op deze manier beleef je met het hele gezin een echte Halloween avond een pretpark.

 

Toverland Halloween korting – Goedkope Tickets

Wil je de Toverland Halloween Nights met korting bezoeken dan adviseren we om bij onderstaande aanbieders een kaartje te bestellen. De kaartjes voor Toverland Halloween Nights kun je makkelijk online met korting bestellen. Vervolgens kun je dit thuis uitprinten en direct naar de kaartcontrole van de ingang van Toverland lopen. Dit bespaart tijd zodat je sneller in het pretpark bent.

Pretpark: Toverland
Entreekaarten: Diverse
Aanbieding: Vaste korting
Geldigheid: Tijdens Toverland Halloween Nights
Aanbieder: Dagtickets.nl

 

Pretpark: Toverland
Bieden: Vanaf 0,50 cent
Entreekaarten: Twee personen
Geldigheid: Tijdens Toverland Halloween Nights
Aanbieder: Vakantieveilingen.nl

 

 

Toverland Halloween Nights – Hotels bij Toverland

Heb je geen zin meer om terug naar huis te rijden na een lange, spannende avond in Toverland tijdens de Halloween Nights? Blijf dan een nachtje slapen in een hotel vlakbij Toverland. Of kies voor een korte vakantie in een vakantiepark bij Toverland, zoals Center Parcs Het Meerdal of Center Parcs Limburgse Peel. Kijk bij de aanbieders hieronder voor meer informatie.

Reisduur: Alle
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Aanbieder: Booking.com

 

Reisduur: Alle
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies en ontbijt
Pretpark: Exclusief entreekaarten
Aanbieder: Hotelspecials.nl

 

Park: Het Meerdal
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Center Parcs

 

Park: Limburgse Peel
Vervoer: Eigen vervoer
Verzorging: Logies
Pretpark: Inclusief entreekaarten
Aanbieder: Center Parcs

 

 

Toverland korting – Tip

Wil je voordelig genieten van Halloween in Toverland? Misschien kan onderstaande tip van pas komen.

  • Via onze nieuwspagina en onze Social Media kanalen zoals Twitter en Facebook communiceren wij altijd de allerlaatste Toverland Halloween Nights korting op entreekaarten en complete arrangementen. Volg ons dus via Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de meest actuele Toverland korting en allerlei andere pretpark aanbiedingen en kortingen.