29-04-2016

Nog dit jaar opent in het Duitse pretpark Tripsdrill een kleine nieuwe attractie: een draai-/zweefmolen waarbij je plaats neemt in een van de acht klassieke motors met zijspan. Bezoekers kunnen de rit zelf beïnvloeden door de hoogte waarop het voertuig vliegt zelf te bepalen of al dan niet schuin in de lucht te hangen. Dit maakt de attractie zoals vele attracties in Tripsdrill geschikt voor jong en oud. Gelegen tussen de twee achtbanen van het pretpark, Karacho en Mammut, is het ook een ideaal tijdverdrijf voor kleine kinderen wanneer oudere gezinsleden een ritje in een van de achtbanen maken.

Tripsdrill

Tripsdrill is een uniek pretpark in Cleebronn, op ongeveer 40 kilometer afstand van Stuttgart. In dit bijzondere pretpark herleven oude tijden. In de mooi gethematiseerde attracties word je mee terug in de tijd genomen. Naast veel attracties voor kleine kinderen zijn er ook verschillende achtbanen en waterattracties te vinden. De ligging in de groene natuur en in het zuiden van Duitsland maakt Tripsdrill een leuke bestemming voor een korte vakantie of als tussenstop onderweg naar Oostenrijk/Zwitserland of Italië.

Tripsdrill Natur Resort

Bijzonder overnachten kan in het nabijgelegen Tripsdrill Natur Resort: vooral de prachtig vorm gegeven en comfortabele echte boomhutten zijn hier een aanrader. Daarnaast zijn er op het Tripsdrill Natur Resort ook nog een aantal Herderswagens te reserveren. Kortom bij Tripsdrill overnachten zal altijd een unieke en speciale ervanring zijn.

Bij Tripsdrill overnachten kan ook in één van de gezellige hotels in de omgeving van Tripsdrill. Het voordeel van een hotel bij Tripsdrill is dat je ook nog de directe omgeving van het pretpark kunt ontdekken.

Tripsdrill arrangement

Wij hebben op onze pagina Tripsdrill arrangement een handig overzicht geplaatst van diverse aanbieders met een Tripsdrill arrangement. Met een arrangement boek je je verblijf inclusief Tripsdrill tickets in één. Deze combinatie is vaak goedkoper dan wanneer je een overnachting en tickets los van elkaar boekt.

Hotels

Heide Park Abenteuer Hotel

Officieel Heide Park hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Heidehotel Soltauer Hof

Hotel op loopafstand van Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel am Bohmepark

Overnachten vlakbij Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Park Soltau

Hotel in Soltau

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Wolterdinger

Op 5 minuten rijden van Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Arrangementen

Heide Park arrangement

Overnachten bij Heide Park inclusief tickets