02-08-2016

In 2017 zal in het waterpark Disney’s Typhoon Lagoon van Walt Disney World in Orlando Florida een nieuwe attractie geschikt voor de hele familie geopend worden. De nieuwe attractie gaat Miss Fortune Falls heten en neemt bezoekers mee in het verleden van de fictieve kapitein Mary Oceaneer die door een hevige storm op Typhoon Lagoon gestrand is.

Miss Fortune Falls

Gedurende de rit, waarbij gasten plaats nemen in grote raft boten, zie je een groot aantal van de schatten die de kapitein op al haar reizen in het verleden vond. De wildwaterbaan rit zal maar liefst bijna twee minuten duren en is daarmee een van de langste ritten in een Disney waterpark. De nieuwe attractie Miss Fortune Falls komt vlakbij de waterachtbaan Crush ’n’ Gusher te liggen.

Disney's Typhoon Lagoon

Disney’s Typhoon Lagoon maakt deel uit van het grote Walt Disney World in Orlando, Florida. Typhoon Lagoon is een prachtig aangelegd en gethematiseerd waterpark wat tot de mooiste waterparken ter wereld behoort. Er zal hier tal van glijbanen te vinden voor jong en oud. Relaxen kan aan het grote zwembad waar om de zoveel tijd een gigantische watergolf aan komt spoelen.

Walt Disney World vakantie

Een Walt Disney World vakantie is een unieke ervaring. Er is in Walt Disney World zoveel te doen dat je je hier makkelijk twee weken kunt vermaken. Je vindt hier namelijk op een enorme oppervlakte maar liefst vier Walt Disney World pretparken, twee Disney waterparken en diverse andere vormen van entertainment. Je kunt je hier weken vermaken! Voor je verblijf kun je terecht in een van de officiële Walt Disney World hotels of een van de goedkope hotels bij Walt Disney World in Kissimmee of Orlando.