Hotels bij Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Familiepark, zweefmolen Wunderland Kalkar - Hotel Rheinpark Rees, ontbijtbuffet

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Wunderland Kalkar (met onder andere Kernie’s Familiepark), maar wil je niet verblijven in een van de zes all inclusive Wunderland Kalkar hotels? Bekijk dan hieronder het overzicht met een aantal hotels in de directe omgeving van Wunderland Kalkar. Deze hotels bij Wunderland Kalkar liggen allemaal op enkele kilometers afstand van het pretpark en bieden voor elk wat wils. Door te verblijven in een hotel bij Wunderland Kalkar kun je je bezoek aan het pretpark optimaal combineren met enkele andere uitstapjes in de mooie omgeving. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen in de natuur, bezoek een kasteel, of ga winkelen in Nijmegen (net over de grens).Booking.com

 

Wellnesshotel Till-Moyland – Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Welnesshotel Till-Moyland, exterieur 02

Op een mooie locatie tussen het groen ligt Wellnesshotel Till-Moyland. Je vindt Wunderland Kalkar op slechts vijf kilometer afstand. In hotel Till-Moyland kun je na een vermoeiende dag heerlijk ontspannen in de sauna of een massage boeken. Het viersterren hotel Till-Moyland beschikt over een ..

Hotel Wunderland Kalkar – All Inclusive

Wunderland Kalkar - Zweefmolen

Pretpark Wunderland Kalkar beschikt over zes eigen hotels op het terrein van het resort. Na een dag vol vermaak in Kernie’s Familiepark en de andere faciliteiten van het Wunderland Kalkar resort is het hier heerlijk ontspannen. Bij een verblijf in een van de Wunderland Kalkar hotels ontbree..

Hotel Burg Boetzelaer – Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Hotel Burg Boetzelaer 05

Het bijzondere viersterren hotel Burg Boetzelaer is mooi gelegen in een groen park en bij een meertje. Het hotel is gevestigd in een van de oudste kastelen van de regio. Het kasteel is zorgvuldig gerestaureerd en er zijn allerlei voorzieningen toegevoegd om er een echt hotel van te maken. Je ..

Hotel Jonkhans – Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Hotel Jonkhans, hotel

Overnachten in een hotel bij Wunderland Kalkar. Vind hier informatie, aanbiedingen en prijzen van Hotel Jonkhans vlakbij Wunderland Kalkar. Op ongeveer 7,5 kilometer van Wunderland Kalkar ligt Hotel Jonkhans. Dit driesterren hotel is rustig gelegen aan de rand van het mooie natuurreservaat He..

Hotel Rheinpark Rees – Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar - Hotel Rheinpark Rees, exterieur

Het viersterren Hotel Rheinpark Rees ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van Wunderland Kalkar. Na een dag in het pretpark is het hier heerlijk ontspannen. Je kunt gebruik maken van de vele faciliteiten van Hotel Rheinpark Rees, waaronder een sauna en een massagesalon (tegen betaling). Je..