Een camping bij Plopsa Coo kan de ideale manier zijn om meerdere dagen dit leuke pretpark te bezoeken. Plopsa Coo staat bekend om de vele leuke attracties en diverse shows van een aantal bekende Studio 100 figuren. Alle attracties liggen mooi verspreid in een bosrijke omgeving. Vlakbij de ingang vind je ook de bekende watervallen van Coo wat ooit de start is geweest om hier een pretpark te bouwen.

Op een camping bij Plopsa Coo overnachten is natuurlijk ook een goede manier om de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen te ontdekken. Vlakbij Plopsa Coo zijn de bronnen van Spa en in de Ardennen vind je diverse grotten. Samen met een dagje Plopsa Coo zorgt dit voor een afwisselende vakantie.... Lees meer

Campings bij Plopsa Coo

Camping Spa dOr

Overnachten op een camping in de omgeving van Plopsa Coo

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Meer informatie

Camping Petite Suisse

Camping vlakbij Plops Coo

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

Meer informatie

Plopsa Coo tickets

Plopsa Coo overnachten

In het Belgische pretpark Plopsa Coo is van alles te beleven voor het hele gezin. De meest unieke attractie is de stoeltjeslift die je 200 meter de hoogte in voert naar een berg vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt op de omgeving. Vanuit de stoeltjeslift heb je ook het beste zicht op de beroemde watervallen van Coo die naast het pretpark liggen. Door een overnachting bij Plopsa Coo kun je het pretpark meerdere dagen bezoeken, zodat je zeker weet dat je geen een attractie of show hoeft te missen. De attracties in Plopsa Coo zijn geïnspireerd op verschillende bekende Studio 100 figuren en hebben wat wils voor jong en oud.

Als je bij Plopsa Coo blijft slapen heb je ook tijd om de groene omgeving te ontdekken. Vlakbij Plopsa Coo vind je de bekende natuurlijke bronnen van Spa en de Ardennen staan ook bekend om de vele grotten waar rondleidingen worden gegeven aan bezoekers. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de mooiste wandel- en fietsroutes in de omgeving van Plopsa Coo.

Camping bij Plopsa Coo

Op ongeveer een half uur rijden van Plopsa Coo vind je enkele campings. Een camping bij Plopsa Coo is een ideale plek om te verblijven met kinderen. Overdag kunnen zij genieten in Plopsa Coo en ’s avonds nog even lekker spelen met hun vriendjes op de camping. De meeste campings bij Plopsa Coo beschikken over een (buiten)zwembad en een speeltuin.

Ben je niet zo’n kampeerder? Bekijk dan eens ons aanbod van een hotel bij Plopsa Coo of een vakantiepark bij Plopsa Coo.

Camping bij Plopsa Coo boeken

Via deze pagina boek je eenvoudig een camping bij Plopsa Coo. Bekijk eerst welke camping bij Plopsa Coo je het meest aanspreekt qua ligging, faciliteiten en andere zaken. De kans is groot dat je voor het boeken van een verblijf bij een camping bij Plopsa Coo bij verschillende reisaanbieders terecht kunt. Op deze pagina staan deze per camping op een rijtje, zodat je eenvoudig kunt zien welke reisorganisatie de beste prijs en voorwaarden heeft. Wij plaatsen alleen erkende en betrouwbare organisaties op onze website, waardoor je zorgeloos je vakantie bij Plopsa Coo kunt boeken.

Heb je nog geen entreekaarten voor Plopsa Coo? Ontdek dan eens de pagina met Plopsa Coo tickets. Als je je tickets voorafgaand aan je bezoek online bestelt ben je doorgaans goedkoper uit. Ook scheelt het weer wachten bij de kassa van Plopsa Coo omdat je met je online bestelde tickets direct door kunt lopen naar de kaartcontrole.