Een camping bij Plopsaland De Panne kun je hier zeker vinden. Wij hebben hier een overzicht van campings bij Plopsaland zodat je deze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. In de directe omgeving van het pretpark liggen diverse hotels, maar een camping in de buurt van het pretpark biedt ook voordelen. Zo is er op een camping bij Plopsaland van alles te beleven! Van zwembaden en speeltuinen tot midgetgolf en geitjes aaien op de kinderboerderij. Kinderen vermaken zich op een camping vaak opperbest en leggen snel contact.

In het hoogseizoen wordt er op de campings vaak een kinderanimatieprogramma georganiseerd wat ook bij minder mooie weer in voldoende activiteiten voorziet. Een camping in de Panne ligt vaak op enkele minuten rijden van pretpark Plopsaland en waterpark Plopsaqua. De campings liggen bovendien aan of vlakbij de kust. Ga lekker uitwaaien aan het strand of bezoek met de kusttram een van de vele gezellige Belgische kustplaatsen.... Lees meer

Campings bij Plopsaland

Camping Nieuwpoort

Camping vlakbij Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Camping Westende

Camping op 20 minuten rijden van Plopsaland

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie

Plopsaland tickets

Plopsaqua tickets

Entreekaarten PlopsAqua met korting

Plopsaland overnachten

Plopsaland De Panne ligt aan de Belgische kust, een veelbezochte toeristische bestemming. Het voordeel hiervan is dat er in de directe omgeving van het pretpark veel verschillende accommodaties te vinden zijn, zoals hotels, vakantieparken en campings. Als je tijdens je vakantie naar Plopsaland gaat hoef je dus niet op de tijd te letten, want je bent aan het einde van de dag zo weer terug bij je accommodatie. En dat is maar goed ook, want in Plopsaland is van alles te beleven. De hele familie kan zich vermaken in familieattracties zoals het Bos van Plop of bij een van de Studio 100 shows die in het park worden opgevoerd. Er zijn achtbanen zoals Anubis the ride, Heidi the ride, en de Draak en bij mooi weer kun je afkoelen in de waterattracties Supersplash en Wickie the Battle. Kinderen kunnen zich ook uitleven in een van de speeltuinen en bij slecht weer is er het overdekte Mayaland: een mooi gethematiseerde hal met allerlei grote en kleine attracties. Naast het Plopsaland pretpark ligt ook nog Plopsaqua, een groot subtropisch zwemparadijs geheel in de stijl van Wickie de Viking.

Tijdens je vakantie bij Plopsaland kun je uiteraard ook genieten van het strand. Bij mooi weer kun je zwemmen in zee of een terrasje pakken op de boulevard. Bij minder mooi weer is het leuk om de verschillende kustplaatsen te ontdekken met de kusttram. En een strandwandeling is altijd een goed idee!

Plopsa Village Camping

Wil je in de sfeer van Plopsaland blijven dan is een overnachting op de Plopsa Village camping zeker aan te raden. Direct naast Plopsaland ligt deze camping die sinds het voorjaar van 2021 officieel door Plopsaland wordt beheerd. Overnachten in je eigen caravan, camper of tent vlakbij Plopsaland de Panne is leuk voor jong en oud.

Camping Plopsaland

In de omgeving van Plopsaland (binnen een straal van 30 minuten rijden) vind je een aantal campings waar je accommodaties kunt huren of terecht kunt met je eigen tent of caravan. Een camping bij Plopsaland heeft als voordeel dat er veel te doen is voor kinderen. Na een dagje Plopsaland kunnen zij nog zwemmen bij de camping, spelen in de speeltuin of meedoen aan het animatieprogramma (in het hoogseizoen). De meeste Plopsaland campings liggen bovendien vlakbij de kust, dus nog even uitwaaien op het strand kan ook.

Wil je toch liever wat meer luxe en comfort tijdens je verblijf bij Plopsaland? Dan vind je dichtbij ook veel keus qua hotels bij Plopsaland of vakantieparken bij Plopsaland. Je kunt uiteraard ook eenvoudig een Plopsaland arrangement boeken.

Camping bij Plopsaland boeken

Een camping in de Panne boek je direct bij een van de reisorganisaties die campings bij Plopsaland aanbieden. Alle reisorganisaties op deze website zijn erkende en betrouwbare partijen, dus je kan zorgeloos op weg naar je camping. Als je vanuit je camping Plopsaland en/of Plopsaqua wilt bezoeken is het handig om via deze pagina ook alvast Plopsaland tickets te bestellen. Dat scheelt wachten bij de kassa bij de ingang van Plopsaland en bovendien zijn Plopsaland tickets online vaak goedkoper.