Op deze pagina vind je informatie over campings bij De Efteling. Met het Efteling Hotel, Efteling Grand Hotel Vakantiepark Efteling Loonsche Land en vakantiepark Efteling Bosrijk beschikt pretpark De Efteling ook over eigen verblijfsaccommodaties, maar een camping in de buurt van De Efteling biedt ook voordelen. Zo is er op een Efteling camping vaak van alles te beleven! Van zwembaden en speeltuinen tot midgetgolf en een kinderanimatie programma. Vanuit een camping in Kaatsheuvel sta je met de auto binnen enkele minuten voor de ingang van het pretpark. Je kunt ook te voet gaan (2-3 kilometer) en zo de parkeerkosten bij De Efteling besparen.

Verblijf je liever in een hotel of vakantiepark bij De Efteling? Kijk dan op de pagina's Hotel bij De Efteling of Vakantiepark bij De Efteling. Als je verblijft op een camping bij De Efteling kun je ook heel gemakkelijk de rest van de omgeving verkennen. In het naastgelegen natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen kom je helemaal tot rust tijdens een wandel- of fietstocht. Verder vind je op ongeveer 20 minuten rijden ook Safaripark en Speelland Beekse Bergen.... Lees meer

Campings bij De Efteling

FarmCamps de Smulhoeve

Unieke ervaring vlakbij De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Vakantiepark Duinhoeve

Camping tussen De Efteling en Safaripark Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

FarmCamps Breehees

Camping op 25 minuten van De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling arrangementen

Camping bij De Efteling

In Kaatsheuvel vind je diverse campings op enkele kilometers afstand van De Efteling. Vanuit een camping in Kaatsheuvel rijd je binnen ongeveer vijf minuten het parkeerterrein van De Efteling op. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te voet te gaan. Een korte wandeling van twee tot drie kilometer, maar je bespaart hiermee wel direct de parkeerkosten bij De Efteling. Wil je meer keuze? Bekijk dan ook eens de campings die op iets grotere afstand liggen. In het overzicht hierboven staan enkele campings bij De Efteling op een rij. 

Efteling camping voordelen

Voor echte kampeerliefhebbers betekent een camping bij De Efteling een echte droomvakantie. Want wat is er nu leuker dan tijdens je kampeervakantie ook nog een bezoek aan De Efteling te brengen! Geniet van het camping leven en van alle faciliteiten die een camping je te bieden heeft, zoals speeltuinen, mogelijk een zwembad en kinderanimatie. Je kunt uiteraard ook voor rust kiezen en een kleinschalige camping bij De Efteling opzoeken. 

Een camping vlakbij De Efteling is ook een uitstekende uitvalsbasis voor andere uitstapjes in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Safaripark en Speelland Beekse Bergen (ongeveer twintig minuten met de auto vanuit De Efteling) of ga het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen verkennen. De nabijgelegen steden Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn perfect om een dagje te winkelen of om lekker uit eten te gaan.

Efteling tickets en extra's 

Bezoek je tijdens je camping vakantie De Efteling voor één of meerdere dagen zorg dan dat je thuis alvast online je Efteling tickets koopt. Online koop je namelijk Efteling tickets met korting. Bovendien scheelt het je op drukke dagen wachten bij de kassa, waardoor je sneller het pretpark in kunt en meer tijd kunt doorbrengen in de attracties. 

Wil je nog meer Efteling sfeer tijdens je kampeervakantie zonder een extra dag in het pretpark door te brengen? Koop dan bijvoorbeeld via de website van De Efteling ook tickets voor een show in het Efteling Theater of kijk eens of je een reservering kunt maken voor een diner in het Efteling Hotel, Efteling Grand Hotel (met uitzicht op Aquanura) of bij de vakantieparken Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land