In een hotel bij Heide Park overnachten is een goed idee wanneer je meerdere dagen van Heide Park wilt genieten. Het noord Duitse pretpark Heide Park beschikt met het prachtig gethematiseerde Heide Park Hotel; Abenteuer Hotel en het voordelige vakantiepark Heide Park Holiday Camp over twee eigen verblijfsaccommodaties vlakbij het pretpark. Ook de omgeving van Heide Park biedt echter voldoende mogelijkheden om te overnachten. De meeste hotels bij Heide Park liggen op enkele kilometers afstand en in een groene omgeving. Je kunt ook kiezen voor een hotel bij Heide Park op loopafstand van het pretpark.

Heide Park ligt in het noorden van Duitsland, niet ver van bekende steden zoals Hamburg, Bremen en Hannover. Dit maakt Heide Park een ideale tussenstop op weg naar Denemarken of Zweden. In de omgeving van Heide Park kun je prima fietsen en wandelen in natuurgebied de Luneburger Heide. Ook Serengeti Park, een combinatie van een safaripark en pretpark, is zeker een bezoek waard.... Lees meer

Hotels bij Heide Park

Heide Park Abenteuer Hotel

Officieel Heide Park hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Heidehotel Soltauer Hof

Hotel op loopafstand van Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel am Bohmepark

Overnachten vlakbij Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Park Soltau

Hotel in Soltau

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Wolterdinger

Op 5 minuten rijden van Heide Park

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Heide Park arrangementen

Heide Park arrangement

Overnachten bij Heide Park inclusief tickets

Heide Park overnachten

Heide Park ligt in noord Duitsland in een groen en bosrijk gebied. Heide Park beschikt over voldoende attracties en shows om twee dagen in het pretpark door te brengen. Maak lekker veel ritjes in de achtbanen, zoals de wing coaster Flug der Damonen of de grote houten achtbaan Colossos. Lekker hard gillen kan in de enorm hoge vrije valtoren Scream. Bij kleine kinderen zullen de themagedeeltes van de populaire films/series Hoe Tem je een Draak en Peppa Pig zeker in de smaak vallen. En wat is dan leuker dan na een lange dag lekker blijven slapen? Bij Heide Park overnachten kan in het naastgelegen Heide Park Abenteuer Hotel, maar zeker ook in een vakantiepark bij Heide Park zoals Heide Park Holiday Camp.

Hotel bij Heide Park en omgeving

Vanuit een hotel bij Heide Park kun je gemakkelijk de omgeving verkennen, bijvoorbeeld met een wandel- of fietstocht door natuurgebied de Luneburger Heide. Je kunt ook een bezoek brengen aan Serengeti Park, een combinatie van een pretpark en safari park dat op ongeveer een half uur rijden van Heide Park ligt. Op deze manier maak je er een echt pretpark uitstapje van.

Verblijf je toch liever in een vakantiepark kijk dan eens op de pagina Vakantiepark bij Heide Park. Een vakantiepark bij Heide Park heeft vaak veel faciliteiten (voor kinderen) en biedt ook ruimte aan grotere gezinnen of groepen. Er is genieg keus wanneer je bij Heide Park wilt overnachten.

Heide Park arrangement

Op deze pagina vind je per hotel bij Heide Park alle aanbieders, waardoor je gemakkelijk de prijzen op verschillende data kunt vergelijken. Boeken doe je direct bij de reisaanbieder van je keuze. Op onze website plaatsen we alleen bekende en betrouwbare reisorganisaties. Op deze manier is je reservering altijd veilig.

Je kunt ook eens kijken naar de mogelijkheden van een arrangement. Op de pagina Heide Park arrangement vind je diverse Heide Park arrangementen waarbij entree tickets voor het pretpark bij de prijs inbegrepen zijn. Vind een goedkoop Heide park arrangement en ga zorgeloos op reis.

Heide Park op weg naar je vakantie in Denemarken of Zweden

Door de ligging in noord Duitsland is Heide Park een leuke tussenstop wanneer je op vakantie gaat naar Denemarken of Zweden. Door een bezoek aan Heide Park begint je vakantie meteen op de dag van aankomst en lijkt de reis korter. De veerterminals zijn niet ver van Heide Park, dus je kunt je reis ontspannen vervolgen.

Booking.com