Pairi Daiza beschikt sinds 2019 over een eigen hotel en eigen vakantiehuisjes in het Pairi Daiza Resort. Dit Pairi Daiza hotel en vakantiehuisjes zijn prachtig gethematiseerd en luxe. Maar als je op zoek bent naar een ander hotel bij Pairi Daiza ben je op deze pagina aan het goede adres. In de directe omgeving van Pairi Daiza liggen verschillende gezellige en betaalbare hotels. Pairi Daiza is een grote dierentuin, waar je flinke afstanden aflegt om alle verschillende werelden te ontdekken. Wat is het dan heerlijk om na een lange dag niet meer helemaal naar huis te hoeven rijden, maar te kunnen uitrusten in je hotel.

Met een verblijf in een Pairi Daiza hotel kun je natuurlijk ook besluiten het park twee dagen te bezoeken. Dan ben je er zeker van dat je in alle rust kunt genieten van de dieren, de natuur en unieke belevenissen in Pairi Daiza, zoals het olifantenbad en de stoomtrein. Pairi Daiza staat ook bekend om haar hoogwaardige restaurants. Op korte rij afstand van Paira Daiza, bijvoorbeeld in de gezellige plaats Mons (Bergen), vind je verschillende hotels, variërend van eenvoudig tot luxe. Een aanrader is ook zeker Van der Valk Hotel Mons. ... Lees meer

Hotels bij Pairi Daiza

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel & Aparthotel Horizon Ath Lessines

Op slechts 10 minuten van Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

B&B La Maison d’Emile

Bed & Breakfast bij Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel Le Monte Cristo

Slechts 15 minuten van Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Utopia Hotel

Slechts een kwartiertje rijden van Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons

Hotel bij Pairi Daiza in een bosrijke omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Hotel Ibis Mons Centre Gare

Hotel in het centrum van Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Hotel Saint Georges

Pairi Daiza op slechts 20 minuten rijden

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Van der Valk Hotel Mons

Van der Valk Hotel bij Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Hotel Lido

Op een kleine 200 meter van de Grote Markt van Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Maison Des Anges

Hotel met een klassieke inrichting

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Pairi Daiza tickets

Pairi Daiza tickets

Entreekaarten Pairi Daiza met korting

Pairi Daiza arrangementen

Pairi Daiza Resort

Overnachten in Pairi Daiza

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Pairi Daiza overnachten

Bij Pairi Daiza overnachten in het Pairi Daiza hotel is altijd een goed idee. Er is namelijk zo veel te beleven in dit unieke dierenpark dat je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bezig bent. Bekijk alle verschillende dieren in de diverse mooi gethematiseerde gebieden, maar neem zeker ook de tijd voor de aangelegde tuinen en de bijzondere bijpassende architectuur in de zogenaamde werelddelen. Dwaal tussen tempels in The Kingdom of Ganesha of door een uniek Afrikaans paaldorp in The Land of Origins. Op verschilende tijden elke dag vinden demonstraties of shows plaats, zoals bijvoorbeeld een roofvogelshow en het olifantenbad. Er rijdt ook een oude stoomtrein door het park en voor kinderen zijn er leuke speeltuinen. 

Als je in de omgeving van Pairi Daiza blijft slapen kun je na een lange dag moe maar voldoen terug naar je accommodatie in plaats van nog helemaal naar huis te hoeven rijden. En als je voldoende tijd hebt kun je uiteraard de volgende dag na het ontbijt nog een keer een bezoek brengen aan dit bijzondere park. Geniet dan ook eens in de vele restaurants van een heerlijke maaltijd of een drankje om de mooie omgeving nog beter in je op te nemen. 

Pairi Daiza Hotel

In de omgeving van Pairi Daiza vind je veel verschillende hotels. Je kunt kiezen voor een kleine Bed & Breakfast of een groot en luxe hotel zoals het Van der Valk Hotel Mons. De meeste hotels bij Pairi Daiza liggen op tien tot twintig minuten rijden met de auto. Ga je voor een rustige ligging in de bossen of juist voor een meer centrale ligging? De ruimste keuze qua hotels bij Pairi Daiza vind je in de gezellige plaats Mons (Bergen). In Mons kun je ook prima terecht voor een wandeling door het oude centrum, een bezoek aan de winkels of om wat te eten of te drinken in de sfeervolle restaurants. Door de ruime keuze aan hotels bij Pairi Daiza kun je je verblijf zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. 

Sinds 2019 kun je ook overnachten in een officieel Pairi Daiza hotel wat letterlijk in het park tussen de dieren ligt. In dit hotel, genaamd Paddling Bear Hotel, kun je slapen in ruime familiekamers of tweepersoonskamers. Het Pairi Daiza resort beschikt ook over enkele luxe lodges en een vakantiepark met de naam Native Village. Deze accommodaties hebben uitzicht over de vlakten met onder andere wolven, beren en herten en onbeperkt toegang is bij de prijs inbegrepen. 

Pairi Daiza Hotel boeken

Als je het juiste Pairi Daiza hotel gevonden hebt is het slim om altijd even de prijzen te vergelijken. Op deze website hebben we per hotel de diverse aanbieders verzameld, zodat je snel en eenvoudig kunt zien waar je een goedkoop hotel bij Pairi Daiza kunt reserveren. Boeken en betalen doe je vervolgens rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. We werken alleen met erkende en betrouwbare reisorganisaties. 

Na het boeken van je Pairi Daiza hotel kun je ook vast online tickets voor Pairi Daiza boeken. Online zijn de tickets doorgaans goedkoper en bovendien scheelt het je wachten bij de kassa van het park op de dag van je bezoek. Door het vooraf boeken van een hotel en tickets stel je in feite je eigen Pairi Daiza arrangement samen. Soms, doorgaans in het hoogseizoen, zijn er ook reisaanbieders die een compleet Pairi Daiza arrangement in hun assortiment hebben.