Hotels bij Bellewaerde kan je hier zeker vinden. Bij Bellewaerde overnachten kan prima in één van onderstaande hotels. De meeste hotels bij Bellewaerde liggen in het centrum van Ieper. Deze historische stad is door een aantal bekende bezienswaardigheden zoals de Menenpoort (met elke avond de Last Post ceremonie) en het In Flanders Fields Museum (over de Eerste Wereldoorlog) zeker een bezoek waard. De meeste hotels bij Bellewaerde liggen op ongeveer vijf kilometer afstand en enkele minuten met de auto. Een enkel hotel ligt aan de rand van de stad of zelfs op loopafstand van het park.

De combinatie tussen een pretpark en dierentuin maakt het van Bellewaerde een uniek dagje uit. Vanuit Ieper bezoek je ook eenvoudig de Belgische kust met de vele gezellige kustplaatsjes en natuurlijk pretpark Plopsaland de Panne (ongeveer 40 minuten rijden).... Lees meer

Hotels bij Bellewaerde

Hotel Kasteelhof ’t Hooghe

Op een paar minuten wandelen van Bellewaerde

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

B&B The Protea

Bed & Breakfast bij Bellewaerde

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Alliance Hotel Ieper

Op slechts 5 minuten van Bellewaerde

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Ariane Hotel

Op slechts 10 minuten van Bellewaerde

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Flanders Lodge Hotel

Bellewaerde op slechts 5 minuten

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Ambrosia

Vlakbij Bellewaerde

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel New Regina

Hotel in hartje Ieper

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Novotel Ieper Centrum

Midden in het centrum van Ieper

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Value Stay Menen

Vlakbij de steden Kortrijk & Lille

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

B&B De Rentmeesterhoeve

Bed & Breakfast op korte afstand van Bellewaerde

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

B&B Ter Gracht

Gezinsvriendelijk Bellewaerde hotel

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hostellerie Kemmelberg

Charmant hotel bij Bellewaerde

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bellewaerde tickets

Bellewaerde tickets

Entreekaarten Bellewaerde met korting

Bellewaerde overnachten

Een hotel bij Bellewaerde is de manier om alles uit je bezoek aan dit bijzondere park te halen. In Bellewaerde vind je een unieke combinatie van dieren en attracties. Dieren kijken saai? Niet in Bellewaerde! Er zijn diverse attracties waaronder een boottocht (Jungle Mission) en een rit in een treintje (Bengal Express) waardoor je dichter bij de dieren komt dan ooit. Vanuit diverse attracties heb je een mooi uitzicht over dit groene park. In elk themagebied van Bellewaerde staat een andere regio centraal met verschillende dieren en attracties. Voor wie durft heeft Bellewaerde spannende attracties zoals achtbanen, waaronder de indoor achtbaan Huracan, en de vrije valtoren Screaming Eagle. In de waterattractie Bengal Rapid River kun je bij warm weer heerlijk afkoelen. In het kindergedeelte bij de ingang staan leuke kinderattracties zoals een draaimolen en luchtballonnetjes. Hier vind je ook de verblijven van de olifanten, zebra’s en giraffen: dieren die kinderen altijd leuk vinden om te zien. Bij Bellewaerde overnachten in een Bellewaerde hotel zorgt ervoor dat je de hele dag onbezorgd kunt genieten in het park. Als je nog niet uitgekeken bent ga je gewoon nog een tweede dag of je rijdt naar het op 45 minuten rijden gelegen pretpark Plopsaland De Panne voor nog een dag plezier.

Bellewaerde arrangement

Voor een zorgeloos verblijf boek je via deze website een Bellewaerde arrangement. Bij een Bellewaerde arrangement zijn hotel en entreekaarten voor Bellewaerde bij de prijs inbegrepen. De Bellewaerde arrangementen zijn op basis van eigen vervoer en je hebt de keuze uit verschillende hotels. Je kunt een Bellewaerde arrangement ook combineren met een bezoek aan Plopsaland De Panne aan de Belgische kust.

Hotels bij Bellewaerde

Kies je voor een hotel bij Bellewaerde dan zijn er verschillende mogelijkheden dichtbij of iets verder van het park. De hotels variëren van Bed & Breakfasts tot luxe hotels en beschikken over verschillende faciliteiten. Op loopafstand van Bellewaerde vind je een paar hotels. De meeste Bellewaerde hotels liggen echter in het centrum van de historische stad Ieper, op enkele minuten rijden van het park. Wanneer je verblijft in een van deze hotels kun je ’s avonds dus nog een bezoek brengen aan een van de historische bezienswaardigheden van Ieper of een hapje of drankje doen in één van de gezellige bars en restaurants. Iets verder weg (15-20 minuten met de auto) vind je een aantal meer landelijk gelegen hotels. Zo kun je in alle rust bijkomen van een drukke dag in Bellewaerde. Je kunt er ook voor kiezen om te verblijven in een van de vele hotels aan de Belgische kust, bijvoorbeeld in De Panne of Westende. Vanuit hier rij je in ongeveer drie kwartier naar Bellewaerde en kun je natuurlijk ook nog een bezoek brengen aan het bekende pretpark Plopsaland De Panne of een dagje genieten aan het strand.

Hotel bij Bellewaerde boeken

Een hotel bij Bellewaerde boek je eenvoudig via deze website. Op deze pagina vind je een handig overzicht van diverse hotels en de afstand tot het park. Deze pagina heeft vervolgens per hotel alle reisaanbieders op een rijtje gezet zodat je prijzen kunt vergelijken en zo je perfecte hotel vindt. Je kunt ook kiezen voor een Bellewaerde arrangement: entreetickets voor het park zijn dan inclusief. Als je een los hotel boekt is het aan te raden je Bellewaerde entreekaarten vooraf te bestellen. Op deze pagina staan verschillende aanbieders van Bellewaerde tickets, kies degene die op dit moment een aantrekkelijke aanbieding heeft! Pretparkreizen.nl werkt alleen met bekende en betrouwbare reisorganisaties, zodat je zeker weet dat je goed verzorgd op reis gaat. Boek nu je hotel bij Bellewaerde en ontdek deze speciale combinatie van dierenpark en pretpark.

Booking.com