Wil je bij Duinrell overnachten en ben je op zoek naar een hotel bij Duinrell? Op deze pagina vind je een selectie van diverse hotels op korte afstand van het attractiepark. Duinrell beschikt over een eigen vakantiepark (Vakantiepark Duinrell) en een gezellige Duinrell camping. Ook het vakantiepark Landal Dunimar ligt niet ver bij Duinrell vandaan. Als je liever in een hotel bij Duinrell verblijft biedt de directe omgeving van het pretpark meer dan voldoende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een hotel midden in het centrum van Wassenaar of een rustig gelegen hotel aan de rand van het centrum van Den Haag of Leiden. Je rijdt vanuit al deze hotels binnen enkele minuten naar Duinrell.

De meeste hotels liggen ook vlakbij het strand in de bekende badplaatsen Scheveningen of Katwijk. Zo maak je van je uitstapje naar pretpark Duinrell gelijk een korte strandvakantie. Ga bijvoorbeeld fietsen in de duinen of breng een bezoek aan het Sea Life Aquarium of Legoland Scheveningen in Scheveningen.... Lees meer

Hotels bij Duinrell

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Midden in natuurgebied Meijendel

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Van der Valk Hotel Den Haag

Vlakbij Den Haag

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Leiden

Vlakbij Leiden

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Wassenaar

Op een kleine 10 minuten van Duinrell

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Golden Tulip Leiden Centre

Gelegen in hartje Leiden

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Ibis Leiden Centre

Naast het station van Leiden

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Carlton Ambassador Hotel

Midden in het centrum van Den Haag

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Bezoek Leiden en Duinrell

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Golden Tulip Noordwijk Beach

Aan de boulevard van Noordwijk aan Zee

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Holiday Inn Leiden

Hotel in Leiden met binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

NH Atlantic Den Haag

Midden in de duinen van Kijkduin

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Duinrell tickets

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Tikibad met korting

Hotels bij Duinrell

Een hotel bij Duinrell is zo gevonden. Er zijn diverse hotels die op slechts een paar minuten afstand van zowel Duinrell als het strand liggen. Zo combineer je je bezoek aan het pretpark met heerlijk uitwaaien op het strand. Ook kinderen vermaken zich altijd goed op het strand, ook bij minder mooi weer. Vanuit je hotel bij Duinrell ben je bovendien ook zo in Den Haag of Leiden voor een bezoekje aan één van deze bruisende steden. Ga lekker shoppen of bezoek één van de leuke musea die ook voor kinderen zeer geschikt zijn.  Je kunt uiteraard ook kiezen voor een hotel dat aan het strand ligt. Je bent dan iets langer onderweg naar Duinrell, maar echt ver is het nooit. Met een hotel midden in de duinen of aan het strand kom je lekker tot rust. Veel hotels bij Duinrell verhuren ook fietsen voor een mooie tocht door de duinen of om de rest van de omgeving te verkennen. 

Ben je nog niet uitgezwommen na het Tikibad en vind je de zee te koud? Sommige hotels bij Duinrell hebben een eigen binnenzwembad om de dag fris te beginnen of ontspannen af te kunnen sluiten. Enkele hotels beschikken ook over een sauna en andere wellness faciliteiten. 

Ben je een echt stadsmens? Ga dan voor een hotel in het centrum van Den Haag of Leiden en breng vanuit hier een dagje een bezoek aan Duinrell

Wil je bij Duinrell overnachten dan kan dat ook op het vakantiepark van Duinrell. Hier kun je terecht in gezellige accommodaties zoals duingalows, lodgetenten, hostel of camping. Dit maakt Vakantiepark Duinrell uitstekend geschikt voor ook grotere gezelschappen. De ligging in de duinen en op loopafstand van attractiepark Duinrell is ideaal. 

Hotel bij Duinrell boeken

Boeken doe je heel gemakkelijk via deze pagina. Er zijn meerdere reisaanbieders die een verblijf in een hotel bij Duinrell aanbieden. Door te klikken op één van de aanbieders vind je meer informatie en kun je meteen je verblijf reserveren. Of je nu liever een hotel bij Duinrell, het strand of toch in een mooie stad boekt: voor alle mogelijkheden wordt een ruime keuze geboden. Wij werken alleen met erkende en betrouwbare reisaanbieders. Ga dus ontspannen op reis en weet dat je verblijf goed geregeld is. Vakantie begint bij de voorpret, dus boek nu snel je verblijf in een fijn hotel bij Duinrell.

Duinrell tickets

Bij je overnachting in een hotel bij Duinrell zijn entree tickets voor het park doorgaans niet inbegrepen. Kijk op de pagina Duinrell tickets voor alle informatie over het bestellen hiervan. Je vindt daar aanbieders van Duinrell tickets en tickets voor het Tikibad die met korting worden aangeboden. Je bestelt de kaarten eenvoudig online en kunt ze zelf thuis printen. Je kunt ook gecombineerde tickets kopen voor zowel het attractiepark als het Tikibad. Kies voor tickets op een vooraf gekozen dag voor extra korting, of koop een seizoensticket. Dit is het hele seizoen geldig en dan kun je dus gaan op een dag die je zelf wilt.

Booking.com