Hotels bij Legoland Denemarken zijn er genoeg te vinden en hebben wij hier handige geselecteerd. Met het Legoland Denemarken hotel en vakantiepark Legoland Holiday Village beschikt Legoland Denemarken over twee verschillende eigen accommodaties, maar een verblijf in een van de andere hotels nabij het pretpark is ook een goede en betaalbare optie. Wil je bij Legoland Denemarken overnachten zijn er dus genoeg opties om uit te kiezen.

Hotels bij Legoland Denemarken liggen vaak op loopafstand van de ingang van het pretpark, vanuit andere hotels is het slechts enkele minuten met de auto. De hieronder geselecteerde hotels bij Legoland Denemarken zijn van goede kwaliteit (verschillende luxeniveaus en faciliteiten). Wanneer je verblijft in een hotel bij Legoland Denemarken verken je naast je bezoek aan het pretpark ook eenvoudig de directe omgeving, waaronder de Deense kust, het historische stadje Ribe en het Vikingcentrum (allen minder dan een uur rijden).... Lees meer

Hotels bij Legoland Denemarken

Legoland Castle Hotel

Mooi gethematiseerd hotel bij Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland® Denemarken Hotel

Dit Legoland Hotel ligt direct aan het park!

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel Propellen

Hotel op loopafstand van Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Svanen Billund

Overnachten bij Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Refborg Hotel

Op ongeveer 20 minuten wandelen van Legoland

Afstand tot het park:
Te voet 20 - 25 minuten

Meer informatie

Zleep Hotel

Op loopafstand van Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 20 - 25 minuten

Meer informatie

Cabinn Vejle Hotel

Hotel in het centrum van Vejle

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Comwell Kolding

Hotel vlakbij het centrum van Kolding

Afstand tot het park:
Met de auto 35 - 40 minuten

Kolding Hotel Appartementen

Betaalbare appartementen in Kolding

Afstand tot het park:
Met de auto 40 - 45 minuten

Legoland Denemarken tickets

Legoland Denemarken tickets

Entreekaarten Legoland Denemarken met korting

Legoland Denemarken overnachten

Legoland Denemarken is een geweldige bestemming voor jonge en oude Lego fans. Bij Legoland Denemarken overnachten zorgt ervoor dat je zeker genoeg tijd hebt voor alle attracties en andere belevenissen. In Legoland Denemarken vermaak je je gemakkelijk meerdere dagen. Alleen al met een wandeling door het gedeelte van het park waar allerlei plaatsen en steden zijn nagebouwd met Lego en voor je ogen tot leven komen (Miniland genaamd) kun je uren bezig zijn. En wat te denken van alle attracties waarin kinderen letterlijk onderdeel worden van de Lego wereld, zoals Lego Ninjago the ride, Lego bootjes, Lego safari autootjes en Duplo vliegtuigjes. Voor de kleinsten is er ook een leuke Duplo speeltuin en oudere kinderen kunnen racen in een van de achtbanen of afkoelen in de waterattracties.

Bij pretpark Legoland Denemarken is nog veel meer te beleven. Tijdens je Legoland vakantie kun je bijvoorbeeld ook gaan zwemmen of spelen bij het naastgelegen vakantiepark Lalandia Billund of de Deense kust gaan bekijken (op ongeveer 1 uur rijden van Legoland Denemarken). Lekker eten kan zowel in het pretpark, maar ook in de restaurants van het Legoland Denemarken hotel of vakantiepark Legoland Holiday Village. Reserveren hiervoor is wel aan te raden.

Hotels bij Legoland Denemarken

Hotels bij Legoland Denemarken zijn er geoeg te vinden. In Billund, waar Legoland Denemarken ligt, en omliggende plaatsen vind je verschillende comfortabele hotels. De meeste hotels bij Legoland Denemarken zijn uitstekend geschikt voor gezinnen, met grote familiekamers of de mogelijkheid om twee kamers naast elkaar en/of met een tussendeur te reserveren. Enkele hotels in Billund liggen zelfs op loopafstand van Legoland Denemarken! Een hotel bij Legoland Denemarken is een goede uitvalsbasis voor je vakantie in Denemarken. Vanuit deze hotels kun je namelijk eenvoudig een of meerdere dagen naar Legoland (te voet of enkele minuten met de auto), maar Billund is ook centraal gelegen om andere delen van Denemarken ontdekken. Binnen een uur ben je bij verschillende bezienswaardigheden, zoals het brede strand waar je met je auto op kunt rijden, de historische plaats Ribe, het leuke en leerzame Vikingcentrum of een van de mooie eilanden voor de kust.

Blijf je liever nog meer in de Legoland sfeer om ben je van plan tijdens je verblijf vooral Legoland te bezoeken? Dan zijn het officiële Legoland Denemarken hotel, vakantiepark Legoland Holiday Village of Lalandia Billund Legoland misschien wel de beste keuze voor jou. Wanneer je bij je verblijf een zogenaamde Legoland resortpas aanschaft ben je je hele verblijf verzekerd van onbeperkte toegang tot Legoland, maar ook de dichtbijgelegen Givskud Zoo en diverse faciliteiten (zoals zwemparadijs en indoor speeltuin) van Lalandia Billund (ligging direct naast Legoland Denemarken).

Hotel bij Legoland Denemarken boeken

Op deze pagina staan een aantal hotels bij Legoland Denemarken op een rij. Een hotel bij Legoland Denemarken kun je boeken bij verschillende reisorganisaties. Bekijk ze allemaal en maak zo de beste keuze. Bij deze bekende en vertrouwde reisaanbieders is je Legoland Denemarken vakantie in goede handen. Controleer bij het vergelijken van de aanbieders goed of ze alleen een verblijfsaccommodatie aanbieden of dat het om een volledig Legoland Denemarken arrangement gaat, waarbij entreekaarten voor het pretpark en andere attracties in de omgeving inbegrepen. Een arrangement is soms goedkoper dan een los verblijf en losse tickets voor Legoland Denemarken.

Booking.com