Hier vind je een overzicht van hotels bij Parc Asterix. Het Franse pretpark Parc Asterix beschikt over drie Parc Asterix hotels op eigen terrein: Hotel Des Trois Hiboux, Hotel Les Quais De Lutèce en Hotel La Cité Suspendue. Je kunt echter ook prima terecht in een van de vele hotels in de omgeving van het pretpark. De omliggende plaatsen waaronder Survilliers, Roissy en Chantilly bieden een grote keuze aan Parc Asterix hotels variërend in luxe niveaus.

De hieronder geselecteerde hotels bij Parc Asterix liggen meestal dichtbij de afrit van de autosnelweg, zodat je in korte tijd naar het Asterix en Obelix pretpark rijdt. Als je verblijft in één van de hotels bij Parc Asterix kun je ook eenvoudig genieten van alle andere bezienswaardigheden die de omgeving te bieden heeft. Combineer je bezoek aan Parc Asterix bijvoorbeeld met een paar dagen Parijs. Of maak er een echte pretpark reis van en bezoek ook Disneyland Parijs wat op ongeveer 30 minuten rijden van Parc Asterix ligt.... Lees meer

Hotels bij Parc Asterix

Hotel Des Trois Hiboux

Officieel hotel van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Les Quais De Lutece

Viersterren hotel van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

La Cité Suspendue

Parc Asterix Hotel op loopafstand van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Golden Tulip Roissy Saint Witz

Slechts 5 minuten van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Novotel Roissy Saint Witz

Hotel in Saint Witz bij Parc Asterix

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Premiere Classe Roissy Survilliers

Parc Asterix ligt op 5 minuten rijden

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Campanile Roissy Saint Witz

Op 15 minuten rijden van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Oceania Paris Roissy CDG

Hotel met binnenzwembad bij Parc Asterix

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel du Parc

Hotel op 25 minuten rijden van Parc Asterix

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Meer informatie

Parc Asterix arrangement

Parc Asterix arrangement

Overnachten bij Parc Asterix inclusief tickets

Parc Asterix tickets

Hotels bij Parc Asterix

Een fijn hotel bij Parc Asterix is zo gevonden door de enorme keuze in de omgeving. Parc Asterix ligt vlakbij Parijs nabij een afrit van de autosnelweg. Door de ligging in een voorstad van Parijs liggen er veel hotels in de directe omgeving van het pretpark. Deze worden niet alleen gebruikt door bezoekers van Parc Asterix, maar ook door de vele toeristen die de stad Parijs komen bekijken. 

Diverse ketens bieden eenvoudige maar nette hotelkamers aan. Vanuit een hotel bij Parc Asterix rijd je meestal in enkele minuten naar het pretpark. De stad Parijs bereik je ook eenvoudig en snel, bijvoorbeeld door een hotel vlakbij een metrostation te kiezen. Je kunt je auto dan laten staan bij het hotel en zo filevrij de stad bezoeken. 

Parc Asterix hotels

Uiteraard beschikt Parc Asterix ook over diverse eigen hotels die op het terrein van het pretpark liggen. Deze hotels zijn volledig in het thema van het pretpark ontworpen en ingericht. Je kunt als gast van een Parc Asterix hotel gebruik maken van een speciale ingang voor hotelgasten. Het eerste Parc Asterix hotel is Hotel Des Trois Hiboux. Het tweede Parc Asterix hotel is La Cité Suspendue. En in 2020 opende Hotel Les Quais De Lutèce

Hotel bij Parc Asterix en tickets

Een hotel bij Parc Asterix hoeft niet duur te zijn. Om een goedkoop hotel bij Parc Asterix te vinden is het raadzaam om per hotel alle aanbieders te vergelijken. In het overzicht op deze pagina zie je precies waar je het hotel van je keuze kunt boeken. Je reserveert rechtstreeks bij de reisorganisatie en uiteraard werken wij alleen samen met erkende en betrouwbare partijen.

Bij losse hotelovernachtingen zijn tickets voor Parc Asterix niet bij de prijs inbegrepen. Parc Asterix tickets kun je ook eenvoudig online vast bestellen bij verschillende aanbieders. Online Parc Asterix tickets zijn vaak goedkoper en je kunt er direct mee door lopen naar de parkingang.

Combinatie Parc Asterix en Disneyland Parijs

Disneyland Parijs en Parc Asterix liggen slechts enkele tientallen kilometers uit elkaar (ongeveer tien minuten met de auto) en zijn dus gemakkelijk te combineren. Je kunt ervoor kiezen om eerst enkele dagen in een Disneyland hotel door te brengen en je vakantie dan nog te verlengen met één of meerdere nachten in een hotel bij Parc Asterix. 

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar een centraal gelegen hotel vanuit waar je beide pretparken kunt bezoeken. Een goedkoop hotel bij Parijs vind je eenvoudig door de prijzen te vergelijken van de verschillende aanbieders op deze website. Je kunt vanuit je hotel bij Parc Asterix dan ook nog de bezienswaardigheden in de stad Parijs bezoeken. 

Booking.com