Hotels bij Walibi Belgium vind je al in de directe omgeving van het pretpark. Hier is het na een dag in Walibi Belgium heerlijk tot rust te komen. In de plaats Wavre, waar ook pretpark Walibi Belgium ligt, vind je enkele hotels. Nog extra keus heb je in omliggende plaatsen zoals Louvain la Neuve. Wanneer je overnacht in een hotel bij Walibi Belgium kun je ervoor kiezen om twee dagen het pretpark vol spanning en avontuur te bezoeken. In Walibi Belgium en het naastgelegen waterpark Aqualibi is zoveel te doen dat je je hier meerdere dagen kunt vermaken. Zeker als je sommige top attracties vaker wilt bezoeken of het pretpark op een rustiger tempo wilt ontdekken.

Je bezoek aan Walibi Belgium en Aqualibi kun je natuurlijk ook combineren met één of twee dagen Brussel. De Belgische hoofdstad Brussel ligt op slechts ongeveer een half uur rijden van Walibi Belgium. Bezoek hier bijvoorbeeld de Grote Markt, het Chocolademuseum en neem een kijkje bij het wereldberoemde Manneken Pis. Met onderstaande hotels stel je zo dus makkelijk je eigen Walibi Belgium arrangement samen.... Lees meer

Hotels bij Walibi Belgium

Novotel Wavre Brussels East Hotel

Op loopafstand van Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Wavre

Hotel in Wavre vlakbij Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Domaine du Ble

Hotel in Wavre

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Ibis Styles Louvain La Neuve

Combineer Walibi Belgium met een dagje Brussel

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Ibis Brussels Waterloo

Hotel in Waterloo op 15 minuten van Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Panorama Overijse

Vlakbij Brussel en Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Martins Grand Hotel

Hotel in Waterloo vlakbij Walibi Belgium

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Walibi Belgium - Online promoties

Walibi Belgium tickets

Aqualibi tickets

Entreekaarten Aqualibi met korting

Walibi Belgium overnachten

Wil je je dag bij Walibi Belgium ten volle benutten? Dan is het een goed idee om een nachtje te blijven slapen in één van de vele hotels bij Walibi Belgium. In Walibi Belgium zijn spannende en unieke attracties voor echte durfals. Zo vind je er meerdere achtbanen, waaronder de houten achtbaan Weerwolf, mega achtbaan Kondaa en de hangende achtbaan Vampire. De vrije valtoren Dalton Terror is ook een bijzondere ervaring. Bij warm weer zijn de waterattracties zoals Radja River en Pulsar ook een bezoek waard. Kleine kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in een van de vele kinderattracties, waaronder een keverbaan, een zweefmolen en een grote (water)speeltuin. Bij Walibi Belgium ligt ook Aqualibi, een waterpark/subtropisch zwembad waar jong en oud zich kan vermaken.

Een overnachting bij Walibi Belgium stelt je in staat om op de ene dag het pretpark en op de andere dag waterpark Aqualibi te bezoeken. Je kunt Walibi Belgium ook eenvoudig combineren met een bezoek aan de Belgische hoofdstad Brussel die op ongeveer een half uur rijden ligt.

Hotels bij Walibi Belgium

In de directe omgeving van Walibi Belgium vind je diverse hotels, variërend van eenvoudig tot zeer comfortabel. In de plaats Wavre liggen een aantal hotels. Vanuit hier kun je te voet (10-15 minuten lopen) of met de auto (5 minuten) naar Walibi Belgium. In omliggende plaatsen zoals Waterloo heb je nog meer keuze en vind je ook wat meer luxe hotels en hotels met meer faciliteiten zoals een wellness of een zwembad. In Waterloo zelf kun je natuurlijk het historische stadscentrum bezoeken en het slagveld nog zien waar de Slag om Waterloo plaatsvond. Vanuit de meeste hotels bij Walibi Belgium reis je ook eenvoudig naar Brussel. Brussel ligt op ongeveer een half uur met de auto van Walibi Belgium. Je kunt ook een hotel kiezen vlakbij een metro- of treinstation en zo comfortabel en zonder parkeer stress de stad verkennen.

Hotel bij Walibi Belgium boeken

Een hotel bij Walibi Belgium boek je snel en gemakkelijk via deze pagina. Hier staan diverse opties voor hotels bij Walibi Belgium op een rij, inclusief de afstand tot het pretpark, belangrijkste kenmerken en natuurlijk de verschillende reisaanbieders die het betreffende Walibi Belgium hotel in hun assortiment hebben. Vergelijk ze goed om zo je verblijf bij Walibi Belgium zo goedkoop mogelijk te maken. Bij al deze bekende reisorganisaties is je reis naar Walibi Belgium sowieso in goede handen.

Na het boeken van je hotel is het verstandig om ook meteen vast je entreekaarten voor Walibi Belgium te boeken. Walibi Belgium tickets kun je online kopen bij een aantal verschillende aanbieders die soms een aantrekkelijke korting bieden. Door je hotel en tickets voor Walibi Belgium in een keer te boeken stel je als het ware je eigen Walibi Belgium arrangement samen. Ook voor het boeken van Walibi Belgium tickets werken wij alleen met erkende en betrouwbare aanbieders.

Booking.com