Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Wunderland Kalkar (met onder andere Kernie's Familiepark), maar wil je niet verblijven in een van de zes officiële all inclusive Wunderland Kalkar hotels? Bekijk dan hieronder het overzicht met een aantal Wunderland Kalkar hotels in de directe omgeving van het pretpark. Deze hotels liggen allemaal op enkele kilometers afstand van het pretpark en bieden voor elk wat wils.

Door te verblijven in een Wunderland Kalkar hotel kun je je bezoek aan het pretpark optimaal combineren met enkele andere uitstapjes in de mooie omgeving. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen in de natuur, bezoek een kasteel, of ga winkelen in Nijmegen (net over de grens). Bij Wunderland Kalkar overnachten is een leuke en gevarieerde manier om er even lekker tussen uit te zijn met familie of vrienden. Er is zoveel te beleven voor jong en oud in Wunderland Kalkar en zijn omgeving dat iedereen zich hier prima meerdere dagen kan vermaken.... Lees meer

Hotels bij Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar Hotel

All Inclusive arrangement

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel Burg Boetzelaer

Hotel in een gerestaureerd 13e-eeuws kasteel

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Rheinpark Rees

Hotel aan de rijn en vlakbij Wunderland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Landhaus Beckmann

Hotel in Kalkar op 15 minuten van Wunderland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Hotel Jonkhans

Goedkoop overnachten bij Wunderland Kalkar

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie
Klik hier voor de aanbiedingen van Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar tickets

Wunderland Kalkar tickets

Entreekaarten Wunderland Kalkar met korting

Wunderland Kalkar all inclusive hotel

Wunderland Kalkar beschikt over zes eigen hotels waar je kunt verblijven op basis van het all inclusive concept. Ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes zijn dan inbegrepen bij je verblijf in een hotel van Wunderland Kalkar. Ook kun je als gast van een Wunderland Kalkar hotel gebruik maken van alle faciliteiten binnen en buiten, zoals diverse sportvelden, een fitnessruimte, midgetgolfbaan, bowlingbaan en gezellige horeca. Een en ander is afhankelijk van het type Wunderland Kalkar arrangement dat je kiest. 

Uiteraard is bij een verblijf in een officieel Wunderland Kalkar hotel ook de entree tot pretpark Kernie's Familiepark bij de prijs inbegrepen. In Kernie's Familiepark vind je attracties voor het hele gezin, zoals zweefmolens, een wildwaterbaan en een reuzenrad. 

Hotels bij Wunderland Kalkar

Wil je niet verblijven in een officieel hotel van Wunderland Kalkar? Dan zijn er ook voldoende andere opties. Kies voor een hotel bij Wunderland Kalkar door het overzicht op deze pagina te gebruiken. Hier staat per hotel bij Wunderland Kalkar de afstand tot het park vermeld en ook de belangrijkste kenmerken. Vanuit je hotel bij Wunderland Kalkar kun je natuurlijk één of meerdere dagen een bezoek brengen aan Kernie's Familiepark. Je Wunderland Kalkar tickets koop je vast voordelig online. Bij een Wunderland Kalkar ticket zijn drankjes en eten (onder andere friet en ijs) vaak al inbegrepen. Kijk ook eens op onze Wunderland Kalkar arrangement pagina voor een aantrekkelijk overzicht van arrangementen.

In de omgeving van je hotel bij Wunderland Kalkar kun je lekker wandelen en fietsen. Je kunt ook een mooi kasteel gaan bekijken of gaan winkelen in één van de vlakbij liggende steden. Nijmegen ligt bijvoorbeeld net over de grens. 

Hotels bij Wunderland Kalkar en tickets

Op deze pagina staan verschillende hotels bij Wunderland Kalkar op een rij. Per hotel zie je in een oogopslag welke reisaanbieders het hotel in hun assortiment hebben. Je boekt rechtstreeks bij de aanbieder en omdat wij alleen bekende en betrouwbare reisaanbieders op onze website zetten weet je zeker dat je boeking probleemloos verloopt. 

Als je een hotel bij Wunderland Kalkar hebt geboekt heb je natuurlijk ook nog een ticket voor Kernie's Familiepark nodig. Op de pagina Wunderland Kalkar tickets vind je diverse organisaties die goedkope tickets voor Wunderland Kalkar met korting aanbieden. Er zijn diverse ticket opties, waarbij eten en drinken bij de prijs van je entreekaart inbegrepen zijn. 

Booking.com